Τέμπη – Μαρία Καρυστιανού: Αδικαιολόγητη καθυστέρηση στην διαλεύκανση της υπόθεσης

Ερωτήματα για το τι συνέβη με την τραγωδία των Τεμπών θέτει η πρόεδρος του Συλλόγου των συγγενών των θυμάτων, Μαρία Καρυστιανού.

Όπως λέει στον ΑΝΤ1 η Μαρία Καρυστιανού πρέπει να αποκαλυφθεί γιατί μπαζώθηκε ο χώρος του δυστυχήματος, που οφείλεται η έκρηξη που ακολούθησε μετά την σύγκρουση και γιατί υπάρχει αυτή η αδικαιολόγητη καθυστέρηση στην διαλεύκανση της υπόθεσης.

«Θέλουμε οπωσδήποτε να μάθουμε πράγματα που δεν ξέρουμε. Δεν ξέρουμε γιατί μπαζώθηκε ο χώρος. Δεν ξέρουμε που οφείλεται η έκρηξη. Κάηκαν 30 άνθρωποι», ανέφερε. Και συνέχισε: «Είναι αδικαιολόγητη η καθυστέρηση και δεν ξέρω πώς μπορούμε πραγματικά, ποια αιτία να φανταστούμε και ποιο λόγο μπαίνοντας στο μυαλό των ανακριτών να στέλνουμε ένα χρόνο μετά, να ζητάμε βοήθεια και να στέλνουμε υλικό προς εξέταση στο εξωτερικό».

Όπως εξήγησε υπάρχουν τρία εγκλήματα στην υπόθεση των Τεμπών. «Πρώτο έγκλημα είναι η αδιαφορία και η επικινδυνότητα με την οποία λειτουργούσε ο συρμός τόσα χρόνια. Το δεύτερο είναι φυσικά το έγκλημα το μπαζώματος και το τρίτο φυσικά είναι το πώς είναι δυνατόν τώρα που ξέρουμε ότι δεν υπάρχει κανένα σύστημα ασφαλείας σε λειτουργία να γίνονται δρομολόγια», υπογράμμισε η Μαρία Καρυστιανού.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ