Τέμπη: «Μαμά μου έλα να με πάρεις» – Το τηλεφώνημα και οι φωνές της 22χρονης που ήταν στο 2ο βαγόνι

Λίγοι είναι οι επιβάτες από το δεύτερο βαγόνι που κατάφεραν να βγουν ζωντανοί μετά την σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη.

Τέμπη: Κραυγή αγωνίας από την αδελφή 22χρονης αγνοουμένης – «Πού είναι η Ιφιγένεια»

Μεταξύ αυτών και μία 22χρονη η οποία σώθηκε από την πύρινη λαίλαπα που ξέσπασε αμέσως μετά την μετωπική σύγκρουση των τρένων.

Ο πατέρας της 22χρονης μίλησε στο «Πρωινό» περιγράφοντας πόσο τυχερή ήταν η κόρη του μέσα στην ατυχία της, τις σπαρακτικές στιγμές που έζησε και πώς τους ενημέρωσε.

Τέμπη: Συγκλονίζει το γράμμα προς αγνοούμενο επιβάτη – «Αν έχεις φύγει συγγνώμη και σ’ αγαπώ»

«Ταξίδευε από Καρδίτσα για Θεσσαλονίκη μόνη της. Είχε κάποιες φίλες στο τρένο. Ήταν τυχερή στην ατυχία της», είπε αρχικά ο πατέρας της.

Η 22χρονη στις 23:05 το βράδυ της Τρίτης 28 Φεβρουαρίου κάλεσε από άγνωστο νούμερο τους γονείς της για να τους ενημερώσει για το δυστύχημα. «Σηκώνει το τηλέφωνο η γυναίκα μου. Ακούω ένα ουρλιαχτό “Μαμά μου έλα να με πάρεις, τράκαραν τα τρένα και σκοτωθήκαμε, πήραμε φωτιά” και κλείνει το τηλέφωνο και μένω χωρίς δεύτερη κουβέντα», ανέφερε ο κ. Πανταζής για τα λόγια που άκουσε από την κόρη του.

Σπαρακτικές στιγμές στα Τέμπη – «Θέλω ό,τι βρεις από το παιδί μου για να το θάψω»

 

«Φεύγω για Λάρισα και παίρνω το 100, ρωτάω πού έγινε το ατύχημα, περίπου μου λένε στα Τέμπη. Πήγα στα Τέμπη, βρήκα ένα ασθενοφόρο το ακολούθησα και έφτασα πιο γρήγορα. Μια κατάσταση δραματική δεν σας περιγράφω τι έβλεπα», πρόσθεσε ο πατέρας.

«Φώναζα “Κατερίνα-Κατερίνα…” καθόταν στο τσιμέντο και τη βλέπω από πάνω μέχρι κάτω στα αίματα που δεν ήταν δικά της αλλά από άλλα παιδιά που χτύπησαν μέσα στο τρένο. Σώθηκε γιατί βγήκε από το απέναντι παράθυρο στα χωράφια», κατέληξε ο πατέρας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ