Τέμπη: Καταγγελία για το φορτίο του εμπορευματικού τρένου – «Δεν δικαιολογείται τέτοια έκρηξη»

Δεκάδες τα αναπάντητα «γιατί;» για την πολύνεκρη τραγωδία στα Τέμπη. Την ίδια ώρα, νέες καταγγελίες βλέπουν συνεχώς το φως της δημοσιότητας κάποιες εκ των οποίων είναι ιδιαίτερα σοβαρές.

Τέμπη: «Την ίδια μέρα ο σταθμάρχης είχε κάνει το ίδιο λάθος» – Αποκάλυψη-βόμβα

Σε μία τέτοια καταγγελία προχώρησε ο δικηγόρος ενός εκ των επιβατών του μοιραίου τρένου που τραυματίστηκε στα Τέμπη. Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο κ. Μπαρτζώκης υποστήριξε πως η εμπορευματική αμαξοστοιχία που συγκρούστηκε με το τρένο Intercity στα Τέμπη, κουβαλούσε αδήλωτα υλικά.

Σύμφωνα με την καταγγελία, τα δηλωμένα υλικά που κουβαλούσε το τρένο δεν μπορούν να δικαιολογήσουν το μέγεθος της έκρηξης. Όπως λέει, το «μανιτάρι» που φαίνεται να δημιουργείται μετά την έκρηξη «μαρτυρά» προπάνιοκηροζίνη ή κάποιο άλλο ιδιαίτερα εύφλεκτο υλικό.

Τέμπη: Έκκληση για την 26χρονη σοπράνο – Συνεχίζει να αγνοείται

«Γι’ αυτό σήμερα, από τη στιγμή που υπάρχει η καταγγελία για κάτι πολύ εύφλεκτο και παράνομο, θα πρέπει να έρθει ειδικό κλιμάκιο της Πυροσβεστικής από την Αθήνα να το ερευνήσει. Δεν δικαιολογείται με 2 φιάλες υγραερίου αυτή έκρηξη» τόνισε διευκρινίζοντας πως ακόμα και αυτές είναι απαγορευμένες στα τρένα.

Ο ίδιος μίλησε και για άλλη μία καταγγελία που έφτασε στον ίδιο και σύμφωνα με την οποία από το σταθμαρχείο της Λάρισας, την ώρα της τραγωδίας ακούγονταν τραγούδια και μουσική.

Τέμπη: Τα βήματα της Επιτροπής που θα διερευνήσει το δυστύχημα – Η συνάντηση Γεραπετρίτη με εκπροσώπους της Hellenic Train

«Θα φανεί αυτό από τις κάμερες. Ήδη η αστυνομία χθες ξήλωσε τα πάντα… Όλες οι μαρτυρίες συγκλίνουν ότι ο σταθμάρχης δεν ήταν στη θέση του. Αυτό λέμε. Δεν είπαμε ότι ήταν μεθυσμένος» ανέφερε ο δικηγόρος.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ