Τέμπη: «Ή τα κέρδη ή οι ζωές μας» – Ολοκληρώθηκε η πορεία εργατικών κέντρων, ομοσπονδιών και συνδικάτων στην Αθήνα

Ολοκληρώθηκε η διαδήλωση εργατικών κέντρων, ομοσπονδιών και συνδικάτων στο κέντρο της Αθήνας σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την τραγωδία με τους 57 νεκρούς στα Τέμπη. Η μεγάλη πορεία ξεκίνησε από τα Προπύλαια και κατέληξε στα γραφεία της Hellenic Train, στη Συγγρού, με τους διαδηλωτές να φωνάζουν συνθήματα όπως «οι ζωές μας δεν είναι κόστος!» και «ή τα κέρδη ή οι ζωές μας».

Επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας – Μολότοφ και χημικά

Στην απεργιακή διαδήλωση συμμετείχαν εργαζόμενοι πίσω από τα μπλοκ των συνδικάτων τους, αυτοαπασχολούμενοι, φοιτητές και μαθητές με τους συλλόγους τους, γυναίκες με μικρά παιδιά, άνθρωποι κάθε ηλικίας.

«Για άλλη μια φορά δώσαμε το στίγμα μας, στην Αθήνα και σε όλη τη χώρα, ότι το έγκλημα αυτό δεν θα ξεχαστεί», τόνισε έξω από τα γραφεία της Hellenic Train, ο Γιώργος Πέρρος, μέλος της γραμματείας του ΠΑΜΕ.

Μεγάλη πορεία στο κέντρο της Αθήνας για την τραγωδία στα Τέμπη – ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

«Δεν πρόκειται να σταματήσουμε. Θα συνεχίσουμε τους μαζικούς εργατικούς λαϊκούς αγώνες», υπογράμμισε μιλώντας στους συγκεντρωμένους απεργούς. «Δεν μπορεί όταν γίνεται σεισμός να βρισκόμαστε κάτω από τα συντρίμμια, όταν βρέχει να πλημμυρίζουμε, όταν ξεσπούν πυρκαγιές να καιγόμαστε», τόνισε ο κ. Πέρρος, ενώ αναφέρθηκε ιδιαίτερα στα εργατικά ατυχήματα στους χώρους δουλειάς.

Σημείωσε, τέλος, ότι τα επόμενα αγωνιστικά ραντεβού των σωματείων και των φορέων, είναι το συλλαλητήριο που οργανώνουν την Δευτέρα στο Σύνταγμα και η σύσκεψη στην οποία καλούν την Τετάρτη στο γήπεδο του Σπόρτιγκ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ