Τέμπη: Η νέα ανακοίνωση της Hellenic Train για την ανείπωτη τραγωδία

Νέα ανακοίνωση εξέδωσε πριν από λίγο η Ηellenic Train, για την ανείπωτη τραγωδία με τους 32 νεκρούς έπειτα από σύγκρουση τρένων στα Τέμπη.

Τραγωδία στα Τέμπη – Παππάς: Απόκοσμο και αποκαρδιωτικό το σκηνικό

«H Hellenic Train εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για το τραγικό δυστύχημα που προκλήθηκε από τη σύγκρουση των δύο αμαξοστοιχιών στα Τέμπη στο ύψος του Ευαγγελισμού» αναφέρει αρχικά στην ανακοίνωσή της.

Και προσθέτει: «Το προσωπικό της Hellenic Train, που εργάζεται από την πρώτη στιγμή επί τόπου σε πλήρη συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές, προσφέρει τη μέγιστη δυνατή υποστήριξη στις οικογένειες των θυμάτων, των τραυματιών και όλων των επιβατών. Η Hellenic Train θέτει στη διάθεση των νοσοκομείων, στα οποία έχουν μεταφερθεί οι τραυματίες του ατυχήματος, την τράπεζα αίματος που έχει δημιουργηθεί από τους εργαζόμενους της εταιρείας για την κάλυψη των άμεσων αναγκών».

Τέμπη – Η τηλεφωνική γραμμή που μπορούν να επικοινωνούν οι συγγενείς για πληροφορίες 2410683175/6

«Η εταιρεία, με αίσθημα ευθύνης, ενημερώνει ότι πρωταρχικό και αποκλειστικό της μέλημα αυτή τη στιγμή είναι η φροντίδα και η απρόσκοπτη ολοκλήρωση της επιχείρησης εκκένωσης» καταλήγει η Ηellenic Train.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ