Τέμπη: Εξιτήριο για τον 21χρονο που ήταν στο κυλικείο τη στιγμή της μοιραίας σύγκρουσης – Συγκλονίζει ο πατέρας του

Εξιτήριο μετά από ένα μήνα νοσηλείας έλαβε ο 21χρονος φοιτητής Στέλιος Στρατέλος, που μαζί με την σύντροφό του βρισκόταν στο κυλικείο του τρένου τη στιγμή της φονικής σύγκρουσης των Τεμπών και σώθηκαν από θαύμα.

“Ήμασταν τυχεροί, ήμασταν πολύ τυχεροί. Δεν μπορώ να πω τίποτα άλλο… Λυπάμαι για τους γονείς που έχασαν τα αγγελούδια τους. Με το παιδί μιλήσαμε δύο ώρες μετά, αφού έγινε το τροχαίο, γιατί δεν μπορούσαμε να τον βρούμε σε κανένα τηλέφωνο. Σίγουρα αυτή η εμπειρία είναι τρομακτική και εύχομαι να μην τη ζήσει κανένας”, δηλώνει ο πατέρας του πολυτραυματία φοιτητή μιλώντας στην κάμερα του Alpha.

“Μέχρι να ακούσουμε σε πρώτη φάση τη φωνή του στον δρόμο και μετά να τον δούμε στο νοσοκομείο, ήταν στιγμές πολύ δύσκολες. Παράλληλα, μετά, στο νοσοκομείο, συνεχίσαμε να έχουμε δύσκολη κατάσταση τουλάχιστον για μία εβδομάδα γιατί το παιδί είχε διασωληνωθεί και ακολουθήθηκε η θεραπεία που έπρεπε να ακολουθηθεί, γιατί είχε πολύ σοβαρά εγκαύματα. Ήταν στο 6ο βαγόνι, αλλά λόγω των καθυστερήσεων στα Παλαιοφάρσαλα, πήγαν στο εστιατόριο να φάνε κάτι μαζί με την κοπέλα του. Ήταν οι δύο μοναδικοί διασωθέντες του δεύτερου βαγονιού. Ακριβώς εκείνη την ώρα ψώνιζε από το κυλικείο”, σημειώνει ο πατέρας του 21χρονου Στέλιου.

“Η κοπέλα του τον τράβηξε, βρήκαν μία τρύπα και βγήκαν έξω για να σωθούν. Ο Στέλιος ήταν χωρίς παπούτσια και χωρίς ρούχα, γιατί κάηκαν και η κοπέλα του ήταν με σπασμένο πόδι, ενώ έχει κάποια προβλήματα στη σπονδυλική στήλη που με τον καιρό θα τα ξεπεράσει”, εξομολογείται ο κ. Στρατέλος.

“Ο Στέλιος έχει εγκαύματα στα χέρια και στην πλάτη… Μας είπε ότι δεν θυμάται τίποτα από το δυστύχημα, παρά μόνο τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας… Ο γιος μου συνειδητοποίησε μετά από δέκα ημέρες τι έχει συμβεί”, υπογραμμίζει ο πατέρας του φοιτητή.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ