Τέμπη: Εικόνες φρίκης και καταστροφής από ψηλά μετά τη φονική σύγκρουση των τρένων

Εικόνες φρίκης, καταστροφής και θανάτου στα Τέμπη μετά τη φονική σύγκρουση τρένων στα Τέμπη.

Τέμπη: Συγκλονιστικές εικόνες έξω από τα νοσοκομεία στη Λάρισα – Γονείς ψάχνουν τα παιδιά τους

Ο θλιβερός απολογισμός είναι 32 νεκροί έως τώρα ενώ δεκάδες είναι και οι τραυματίες. Στα νοσοκομεία αυτή την ώρα ακούγονται κλάματα και φωνές, ενώ γονείς αναζητούν εναγωνίως τα παιδιά τους.

Η διαδικασία απεγκλωβισμού ατόμων που συνεχίζεται, διεξάγεται κάτω από αντίξοες συνθήκες, λόγω της σφοδρότητας της σύγκρουσης. Στην επιχείρηση συμμετέχουν συνολικά 150 πυροσβέστες και του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας με 40 ασθενοφόρα.  Το έργο τους συνδράμουν 32 αστυνομικοί με 15 περιπολικά. Επίσης, γερανοφόρα οχήματα και μηχανουργοί από την Αθήνα μεταβαίνουν στο σημείο για να επιχειρήσουν στα συντρίμμια της επιβατικής αμαξοστοιχίας.

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: «Δεν λειτουργούν τα συστήματα ασφαλείας» καταγγέλλει ο Πρόεδρος των Μηχανοδηγών

Τέμπη σύγκρουση τρένων

Το έργο των πυροσβεστών είναι πολύ δύσκολο καθώς τα βαγόνια έχουν μετατραπεί σε άμορφη μάζα και έχουν αναπτυχθεί πολύ υψηλές θερμοκρασίες. Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμη και τώρα βγαίνουν καπνοί. Οι διασώστες αναζητούν εγκλωβισμένους στο εσωτερικό των βαγονιών της επιβατικής αμαξοστοιχίας, ιδίως στα δύο πρώτα. Υπάρχουν φόβοι ότι κάποιοι επιβάτες έχουν καταπλακωθεί από τα συντρίμμια.

Τέμπη: «Είδαμε το χάος», «ήταν όλα μια μάζα» – Με δάκρυα στα μάτια επιβάτες περιγράφουν τις δραματικές στιγμές

Οι εικόνες που δημοσίευσε η ιστοσελίδα, larissanet.gr, αποτυπώνουν το μέγεθος της καταστροφής όπως και τις προσπάθειες που καταβάλλουν οι πυροσβέστες μέσα στα διαλυμένα βαγόνια.

Τέμπη σύγκρουση τρένων

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ