Τέμπη: «Δεν ξέρω πού έβαλα το τρένο» – Σοκάρει η φράση του σταθμάρχη λίγα δευτερόλεπτα μετά τη σύγκρουση

Νέες πληροφορίες για τις πρώτες αντιδράσεις του σταθμάρχη – ο οποίος απολογείται αυτή την ώρα – μετά το δυστύχημα στα Τέμπη.

«Δεν ξέρω πού έβαλα το τρένο, δεν θυμάμαι», φέρεται να είπε ο 59χρονος σταθμάρχης λίγα δευτερόλεπτα μετά τη φονική σύγκρουση των τρένων. Σύμφωνα με το STAR, ένας σταθμάρχης, τελειώνοντας τη βάρδιά του από τον σταθμό των Παλαιοφαρσάλων πηγαίνει στον σταθμό της Λάρισας για να πάρει το αυτοκίνητό του και να επιστρέψει στο σπίτι του. Περνάει μπροστά από το γραφείο του σταθμάρχη και σταματάει να τον χαιρετήσει. «Τι έγινε;» τον ρωτάει. «Έχω σύγκρουση», φέρεται να του λέει ο 59χρονος, που εκείνη την ώρα μιλούσε στο τηλέφωνο με την Πυροσβεστική.

«Τι έκανες;» του λέει ο συνάδελφός του, με τον 59χρονο σταθμάρχη να απαντά: «Δεν ξέρω πού έβαλα το τρένο, δεν θυμάμαι». Ο σταθμάρχης των Παλαιοφαρσάλων,  ο οποίος έχει 30 χρόνια εμπειρίας στο επάγγελμα, κοίταξε αμέσως τον πίνακα και είδε ότι το κλειδί ήταν γυρισμένο. Τότε αντιλήφθηκε ότι κάτι είχε συμβεί.  Σύμφωνα με την ίδια μαρτυρία, ο σταθμάρχης δεν ήταν πολύ ξεκάθαρος. Τη μια φορά του έλεγε πως «δεν θυμάμαι που έβαλα το τρένο», μετά του απαντούσε ότι «ακολούθησα τα πρωτόκολλα», μετά έλεγε ξανά ότι «δεν θυμάμαι ακριβώς τι συνέβη»

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ