Ταύρος: “Μπράβος” έβγαλε όπλο κατά αστυνομικών – Δύο συλλήψεις, ένας τραυματίας

Σκηνές που παραπέμπουν σε κινηματογραφική ταινία εκτυλίχθηκαν στον Ταύρο, τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών επιχείρησαν να ελέγξουν δύο άτομα που βρίσκονταν έξω από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Όταν αντιλήφθηκαν την παρουσία των αστυνομικών, ο ένας έτρεξε προς το εσωτερικό του μαγαζιού σε μία προσπάθεια να διαφύγει, ωστόσο, ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς που τον κυνήγησαν.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., ο ύποπτος έβγαλε ένα όπλο το οποίο και έστρεψε κατά των αστυνομικών, που κατάφεραν να του το αποσπάσουν, παρά την σθεναρή αντίσταση που προέβαλε. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια αυτής της επιχείρησης, ένας αστυνομικός τραυματίστηκε στο πόδι. Όπως διαπιστώθηκε, το πιστόλι είχε γεμιστήρα και περιείχε τρία φυσίγγια. Και ο δεύτερος ύποπτος, όμως, είχε ένα όπλο, το οποίο επίσης κατασχέθηκε. Περιείχε 16 φυσίγγια και είχε γεμιστήρα.

Οι δύο αλλοδαποί συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς, κατηγορούμενοι για παράνομη οπλοφορία, απειλή κατά συρροή, βία κατά υπαλλήλων και απείθεια. Οδηγήθηκαν ήδη ενώπιον του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ταύρος: Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τη σύλληψη των δύο αλλοδαπών

“Συνελήφθησαν, πρώτες πρωινές ώρες της 6-3-2022 στον Ταύρο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, δύο (2) αλλοδαποί, κατηγορούμενοι για παράνομη οπλοφορία, απειλή κατά συρροή, βία κατά υπαλλήλων και απείθεια.

Ειδικότερα, αστυνομικοί της ανωτέρω Υπηρεσίας, στο πλαίσιο δράσεων-ελέγχων που πραγματοποιούν, εντόπισαν εξωτερικά καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στην περιοχή του Ταύρου, δύο (2) άτομα, τα οποία αποφάσισαν να ελέγξουν.

Ένας εξ αυτών, μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία των αστυνομικών, έτρεξε προς το εσωτερικό του καταστήματος, προκειμένου να διαφύγει, ωστόσο οι αστυνομικοί τον ακολούθησαν και κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν, τη στιγμή κατά την οποία αυτός έστρεψε προς το μέρος τους πιστόλι, το οποίο του απέσπασαν, παρά τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλε.

Κατά την προσπάθεια ακινητοποίησής του, τραυματίσθηκε αστυνομικός στο πόδι, ενώ το πιστόλι, με γεμιστήρα που περιείχε -3- φυσίγγια, κατασχέθηκε.

Στην κατοχή του έτερου συλληφθέντα, βρέθηκε και κατασχέθηκε πιστόλι με γεμιστήρα που περιείχε -16- φυσίγγια.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ