Τατιάνα Στεφανίδου: Αν πίσω από τα τηλεφωνήματα είναι η Ρούλα Πισπιρίγκου θα πρόκειται για ομολογία της δολοφονίας

Τα μυστηριώδη ανώνυμα τηλεφωνήματα σε δημοσιογράφο της εκπομπής T-Live σχετικά με την υπόθεση της Πάτρας έχουν συγκεντρώσει μεγάλο ενδιαφέρον καθώς η γυναίκα που κρύβεται πίσω από αυτά βάζει στο κάδρο των υπόπτων τον πατέρα των παιδιών που έφυγαν από τη ζωή, Μάνο Δασκαλάκη.

Σημειώνεται πως πρόκειται για δύο τηλεφωνήματα που έγιναν με απόκρυψη τον Μάρτιο και θεωρείται πολύ πιθανό πίσω από αυτά να κρύβεται η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Η Τατιάνα Στεφανίδου, μιλώντας στην εκπομπή “Super Κατερίνα” υποστήριξε πως αν αποδειχθεί πως η 33χρονη κατηγορούμενη είναι αυτή που έκανε τα τηλεφωνήματα, τότε θα πρόκειται για την ομολογία της δολοφονίας.

“Εφόσον αποκαλυφθεί ότι το άτομο που έκανε τα ανώνυμα τηλεφωνήματα είναι η ίδια η κατηγορούμενη, ουσιαστικά θα πρόκειται για την ομολογία της δολοφονίας των παιδιών αφού στην ουσία μιλά ξεκάθαρα για δολοφονία και την ίδια στιγμή προσπαθεί να βάλει στο κάδρο των υπόπτων τον εν διαστάσει σύζυγό της, τον Μάνο Δασκαλάκη” ανέφερε χαρακτηριστικά η Τατιάνα Στεφανίδου.

“Πρόκειται για δύο τηλεφωνήματα, που η αλήθεια είναι ότι για το ένα ρωτήθηκε η κατηγορούμενη από τη Σίσσυ Χρηστίδου σε συνέντευξή της το Σαββατοκύριακο και ήταν το μόνο θέμα που αρνήθηκε να σχολιάσει. Στα άλλα θέματα, ήταν πραγματικά λαλίστατη και πολύ περιγραφική” πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

«Το τηλέφωνο είναι στο όνομα του Δασκαλάκη. Η Ρούλα χρησιμοποιούσε ένα τηλέφωνο, που όποτε την καλούσαμε, απαντούσε πάντα σε αυτό. Όπως συμβαίνει σε πολλές οικογένειες, η γραμμή ήταν στο όνομα του Μάνου και γι’ αυτό μπόρεσε ο Μάνος μετά τη δημοσιοποίηση του τηλεφωνήματος να ζητήσει τις κλήσεις και να δει αν η κατηγορούμενη είχε καλέσει το κινητό της Γιώτας εκείνο το πρωί» συνέχισε η Τατιάνα Στεφανίδου.

 

Πάτρα: Μυστήριο με δεύτερο ανώνυμο τηλεφώνημα σε δημοσιογράφο – “Προστατεύστε το παιδί μου”

Το τηλεφώνημα δέχτηκε δημοσιογράφος της εκπομπής “TLive”, στον Alpha, στις 25 Μαρτίου 2022. Όπως είπε η ίδια, η γυναίκα που της τηλεφώνησε, υποστηρίζει και ότι είναι η μητέρα της νέας συντρόφου του Μάνου Δασκαλάκη, και ότι είναι αυτή που είχε τηλεφωνήσει στη δημοσιογράφο της εκπομπής 10 ημέρες πριν, στις 15 του ίδιου μήνα. Όμως, αυτή τη φορά η φωνή της είναι πολύ διαφορετική. “Προστατεύστε το παιδί μου”, ακούγεται να λέει, μεταξύ άλλων.

Είμαι η μητέρα της κοπέλας του Μάνου.

-Τι έπαθε η… το παιδί σας;

Σας διέψευσε. Σας διέψευσε αυτός… Ότι δεν είναι στην Αθήνα. Για ρωτήστε και μένα, πού είναι το τριήμερο; Και δεν μπορώ να δω το παιδί μου…

-Τώρα, το τριήμερο αυτό; Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή;

Ναι, είναι στο σπίτι κι εγώ δεν μπορώ να το δω το παιδί μου.

-Σε ποιο σπίτι είναι;

Στο σπίτι της κόρης μου.

-Κυρία μου, γιατί κλαίτε; Τι έχετε;

Προστατεύστε το παιδί μου…

(…)
Λοιπόν, θα σας πω δύο πράγματα και θέλω να τα ψάξετε. Δεν μπορώ να μιλήσω πολύ. Αυτός ο Μάνος είναι με το παιδί μου. Το παιδί μου γιορτάζει σήμερα και εγώ δεν μπορώ να το δω.

-Γιατί δεν μπορείτε όμως εσείς την κόρη σας να τη δείτε; Γιατί δεν έρχεται; Δηλαδή, το ότι είναι με το Μάνο, όπως λέτε… Γιατί την εμποδίζει το να έρθει να σας δει, ή να τη δείτε εσείς;

Δεν την αφήνει. Για να μη δίνει πληροφορίες για την υπόθεση…

-Δεν την αφήνει;

Ναι, ναι.

-Για να μη δίνει πληροφορίες λέτε;

Ναι, ναι, ναι. Θα σας πω… Μένουνε μαζί. Σήμερα έπρεπε να το δω εγώ το παιδί μου. Και δεν με αφήνει.

 

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.