Ταλαιπωρία στον δρόμο για την Athens Flying Week – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Αντιμέτωποι με μεγάλη ταλαιπωρία ήρθαν όσοι επέλεξαν να επισκεφτούν σήμερα Κυριακή την Athens Flying Week 2022.

Το μεγαλύτερο αεροπορικό σόου της Ελλάδας αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 5 το απόγευμα ωστόσο όσοι επέλεξαν να ταξιδέψουν στην αεροπορική βάση στην Τανάγρα για να το παρακολουθήσουν, βρέθηκαν “κολλημένοι” στην κίνηση.

Όπως φαίνεται σε φωτογραφία που έστειλε αναγνώστης του enikos.gr, τα αυτοκίνητα σχηματίζουν ουρές χιλιομέτρων με τους οδηγούς να είναι ουσιαστικά ακινητοποιημένοι στα οχήματά τους.

Κατά τη χθεσινή επίδειξη στην Athens Flying Week, την παράσταση έκλεψε το μαχητικό αεροσκάφος Rafale.

Το γαλλικής κατασκευής μαχητικό αεροσκάφος, που πρόσφατα απέκτησε η Πολεμική Αεροπορία, πραγματοποίησε ελιγμούς κατά τη διάρκεια ενός tactical demonstration και εντυπωσίασε τους επισκέπτες με τις δυνατότητές του. Παράλληλα, η γαλλική Dassault, κατασκευάστρια εταιρεία του Rafale, είχε περίπτερο στο χώρο της Athens Flying Week, δίνοντας τη δυνατότητα στο κοινό να μάθει όλα τα «μυστικά» του υπερσύγχρονου αεροσκάφους.

Δεν ήταν, όμως, μόνο το Rafale καθώς το ελβετικό F18C Hornet, το αεροσκάφος του τηλεοπτικού Maverick από την ταινία Top Gun, μαγνήτισε επίσης τα βλέμματα των περίπου δέκα χιλιάδων θεατών – σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των διοργανωτών – που βρέθηκαν στην 114 Πτέρυγα Μάχης στην Τανάγρα.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ