Ταλαιπωρία για τους επιβάτες λεωφορείου – Ακινητοποιήθηκε στη Βασιλίσσης Σοφίας – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Ταλαιπωρία για τους επιβάτες του λεωφορείου 550 που πραγματοποιεί το δρομολόγιο Παλαιό Φάληρο – Κηφισιά. Στη Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας 112 ακινητοποιήθηκε λόγω πιθανής βλάβης με αποτέλεσμα όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που απέστειλε αναγνώστης στο enikos.gr, ο οδηγός να ανοίξει τις πόρτες και να πει στους επιβάτες να αποβιβαστούν.

Όσοι βρίσκονταν μέσα στο λεωφορείο, περίμεναν για να περάσει το επόμενο λεωφορείο προκειμένου να εξυπηρετηθούν και να μεταβούν στον προορισμό τους. Η ταλαιπωρία και τα νεύρα πάντως για την καθυστέρηση και το απρόσμενο γεγονός, δεν έλειψαν.

Το enikos.gr στηρίζεται στη διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται. Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου). Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στη σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ