Ταλαιπωρία δίχως τέλος: «Έμεινε» τρένο από Λάρισα προς Θεσσαλονίκη – «Ήρθε και μας μάζεψε οδηγός λεωφορείου, άλλοι πήραν ταξί»

Ξαφνικό μπουρίνι ξέσπασε το απόγευμα της Πέμπτης στη Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα να υπάρξουν πτώσεις δέντρων. Πολλές από αυτές τις πτώσεις έλαβαν χώρα και σε γραμμές του σιδηροδρόμου, με τους επιβάτες διαφόρων αμαξοστοιχιών να υφίστανται τεράστια ταλαιπωρία.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα thesstoday.gr ένα από τα δρομολόγια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ που… έπεσε θύμα της ξαφνικής κακοκαιρίας στη Θεσσαλονίκη, ήταν αυτό των 17:00 που ξεκίνησε από τη Λάρισα με προορισμό τη Θεσσαλονίκη.

Η εν λόγω αμαξοστοιχία σταμάτησε στις 18:30 στο Πλατύ Ημαθίας και σύμφωνα με μαρτυρία ενός επιβάτη, αρκετά ήταν τα τρένα που ανέβασαν… χειρόφρενο στην περιοχή της Μακεδονίας.

«Εμάς μας μάζεψε ένας οδηγός λεωφορείου στις 19:30 γιατί είδε τα πεσμένα δέντρα και πήγε και περίμενε έξω από τον ΟΣΕ, μέχρι να του τηλεφωνήσει ο σταθμάρχης. Ζούμε μία απίστευτη ταλαιπωρία, δεν έχουμε φτάσει ακόμη στη Θεσσαλονίκη» αναφέρει στην ιστοσελίδα thesstoday.gr.

Όπως προσθέτει, οι επιβάτες θα λάβουν αποζημίωση, ενώ αρκετοί ήταν αυτοί που αναγκάστηκαν να πάρουν ταξί από το Πλατύ για την Θεσσαλονίκη, προκειμένου να προλάβουν τις δουλειές τους. «Ένας άνδρας έχασε την πτήση του εξαιτίας του συμβάντος για Γερμανία. Απίστευτα πράγματα».

Σημειώνεται πως παρόμοια προβλήματα παρουσιάστηκαν σε δρομολόγιο από Αθήνα για Θεσσαλονίκη που ξεκίνησε στις 15:00 σταμάτησε στον σταθμό της Κατερίνης, καθώς η κακοκαιρία προκάλεσε προβλήματα στην ηλεκτροδότηση του δικτύου.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.