Ταυτοποιήθηκε η σορός γυναίκας που βρέθηκε στην Γλυφάδα

Προσθέστε το enikos.gr στην Google

Ελληνίδα 60 ετών εντοπίστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στη θαλάσσια περιοχή της παραλίας «Ballux στα Αστέρια Γλυφάδας, σύμφωνα με ανακοίνωση του Λιμενικού.

Η σορός της γυναίκας που εντοπίστηκε περίπου 10 μέτρα από την ακτή, αναγνωρίστηκε από τους οικείους της.

Η γυναίκα σύμφωνα με ανακοίνωση του λιμενικού, «φορούσε αθλητική φόρμα μαύρου χρώματος με κόκκινη ρίγα στα μανίκια, μαύρα αθλητικά παπούτσια και μαύρα γυαλιά ηλίου».

Το πτώμα παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο «ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ» Βούλας.

Από το Λιμεναρχείο Σαρωνικού που διενεργεί την προανάκριση παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας της Ιατρικής σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Μοιράσου το:

Προσθέστε το enikos.gr στην Google
σχολίασε κι εσύ

ENIKOS NETWORK