Τα Σεπόλια γιορτάζουν τη μεγάλη νίκη του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Τη μεγάλη νίκη των Μπακς και του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος κατέκτησε την κορυφή του μπασκετικού κόσμου, γιόρτασαν στα Σεπόλια, στη γειτονιά όπου μεγάλωσε και ανδρώθηκε ο Greek Freak.

Το καφέ της γειτονιάς γέμισε με κόσμο από νωρίς το ξημέρωμα, για να παρακολουθήσουν τον αγώνα και η χαρά και η συγκίνηση ήταν τεράστιες, σαν να έγινε πρωταθλητής το δικό τους παιδί. Την ώρα της στέψης άνοιξαν σαμπάνιες και κρέμασαν πανό γιορτάζοντας τη σημαντική αυτή στιγμή του δικού τους Γιάννη.

“Φανταστική μέρα, μας έκανε χαρούμενους για ακόμη μία φορά, αυτό το πιτσιρίκι, το μαυράκι που ξεκίνησε από τα Σεπόλια. Ο Θεός να το έχει καλά, να είναι μια χαρά και να μας κάνει περισσότερο υπερήφανους. Συγχαρητήριά του” είπε στην κάμερα της ΕΡΤ ο ιδιοκτήτης του καφέ, Γιάννης Τζίκας, που έδειξε τις τρεις φανέλες που τους έχει χαρίσει ο ίδιος ο Γιάννης.

Η γειτονιά όπου μεγάλωσε θυμάται τον Γιάννη, τον πιτσιρικά που έπαιζε μπάσκετ στο μικρό γηπεδάκι. “Μεγάλη χαρά, συγκίνηση, απερίγραπτο! Κάποια πράγματα δεν λέγονται με λόγια, είναι φτωχά τα λόγια μπροστά στα συναισθήματα” είπε κάτοικος της περιοχής.

“Πολύ ωραία νιώθω, μόνο που θα ήθελα εδώ την μπασκέτα να την κάνει ωραία και να γράφει το όνομά του. Να λένε η μπασκέτα του Αντετοκούνμπο” τόνισε μία άλλη γειτόνισσα εκφράζοντας τη χαρά της για τη μεγάλη διάκριση του Greek Freak.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ