Τα πέντε πρόσωπα που βρίσκονται στο μικροσκόπιο της αστυνομίας για την αιματηρή ληστεία στην Κηφισιά

Οι αρχές προσανατολίζουν τις έρευνές τους για την αιματηρή ληστεία στην Κηφισιά σε μια συγκεκριμένη συμμορία, που αποτελείται από πέντε άτομα και δρα σε νότια και βόρεια προάστια.

Αναζητούν εργαστηριακά στοιχεία ταυτοποίησης των ληστών του 52χρονου Αλέξανδρου Σταματιάδη, σε έξι ένοπλες ληστείες με ομηρία των ενοίκων σε νότια και βόρεια προάστια. Με τους δράστες να έχουν κοινά χαρακτηριστικά δράσης, αμφίεσης, οπλισμού και βίαιης συμπεριφοράς.

Όπως αναφέρει ο “Ελεύθερος Τύπος” πρόκειται για “μετανάστες-ταξιδευτές” ληστές επικίνδυνης συμμορίας, που έχει “έδρα” τη Δυτική Αττική, οι οποίοι κινούνται στον οδικό άξονα της παραλιακή λεωφόρου προς τα βότια προάστια και σε αυτόν της Εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας προς τις βόρειες συνοικίες. Φέρονται να είναι οι βασικοί ύποπτοι της αιματηρής εισβολής και σοβαρού τραυματισμού του 52χρονου επιχειρηματία.

Ο βασικός “πυρήνας” της συμμορίας, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, φαίνεται να είναι έγκλειστος σε σωφρονιστικά καταστήματα της χώρας, ωστόσο υπάρχουν κάποια περιφερειακά μέλη και πρόσφατα αποφυλακισμένοι που έχουν συγκροτήσει τη νέα ομάδα με παρόμοια βίαια χαρακτηριστικά στη δράση της.

Πηγή: Ελεύθερος Τύπος

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ