Τα νερά του Ευήνου γκρέμισαν κολόνες της ΔΕΗ – BINTEO – ΦΩΤΟ

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει αναφερθεί η απειλή των ορμητικών νερών του Ευήνου στο Τρίκορφο Ναυπακτίας. Πριν λίγες ημέρες τα νερά του Ευήνου μετά από συνεχείς βροχοπτώσεις απείλησαν τον δρόμο προς ξενοδοχειακή μονάδα και μονάδα παραγωγής μαρμελάδων και μελιού καθώς και τον αύλακα του ΤΟΕΒ Τρικόρφου που ποτίζει ολόκληρο τον κάμπο του Τρικόρφου.

Αξίζει εδώ να αναφέρουμε ο δρόμος έχει κατασκευαστεί με Ευρωπαϊκά κονδύλια οφείλουν οι υπεύθυνοι να τον συντηρούν αλλά και να μην τον θέτουν σε κίνδυνο , κάτι που στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν συμβαίνει.

Χωρίς ρεύμα είναι εδώ και τρεις ημέρες οι δύο αυτές τοπικές επιχειρήσεις κάτι που τις έχει δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα καθώς ακυρώθηκαν κρατήσεις στους ξενώνες και η μονάδα παραγωγής μαρμελάδων και μελιού δεν μπορούσε να λειτουργήσει.

Οι ενέργειες από την ΔΕΗ και τον διευθυντής (κ. Γαλάνης) της ήταν άμεσες και φιλότιμες για να λυθεί το πρόβλημα συνεργεία δούλευαν μέχρι αργά το απόγευμα της Κυριακής για να δώσουν λύση.

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας έκανε βιαστικές ανακοινώσεις λέγοντας ότι τα έργα στον Εύηνο ξεκινούν άμεσα χωρίς να προσδιορίζουν το πότε.

Η υπομονή των κατοίκων του Τρικόρφου που χάνουν τα κτήματα τους από τα ορμητικά νερά αλλά και των επαγγελματιών που πλήττονται εξαντλείται και είναι έτοιμοι για να αντιδράσουν.

Δείτε το βίντεο και τις φωτογραφίες:

Πηγή: nafpaktianews.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ