Τα λεωφορεία της ντροπής στους δρόμους της Αττικής

Ο φάκελος «προβλήματα στα λεωφορεία» περιέχει… πολλές σελίδες με καταγγελίες τόσο από πολίτες όσο και από συνδικαλιστές. Μόλις πριν από 24 ώρες ήρθαν στο φως δύο καταγγελίες για πόρτα λεωφορείου, η οποία ξεκόλλησε ενώ βρισκόταν εν κινήσει και χρησιμοποιήθηκε… μονωτική ταινία, αλλά και για μπιτόνια με καύσιμο τα οποία βρίσκονταν πίσω από την θέση του οδηγού σε λεωφορείο της γραμμής 319.

Νέα καταγγελία: Ξεκόλλησε πόρτα λεωφορείου που βρισκόταν εν κινήσει – Έβαλαν κολλητική ταινία

Της Ευανθίας Τασσοπούλου

Αναγνώστης του enikos.gr, καταδεικνύει με βίντεο το τεχνικό πρόβλημα που έχει λεωφορείο γεμάτο με επιβάτες. Ο ήχος από τον μπροστινό τροχό του οχήματος είναι τόσο έντονος που προκάλεσε την εύλογη ανησυχία.

Καταγγελία αναγνώστη: Μπιτόνια με καύσιμα μέσα σε λεωφορείο – ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε το βίντεο:

Όταν δε τα κουδούνια για την στάση δεν λειτουργούν… οι οδηγοί των λεωφορείων πρέπει να γίνουν δημιουργικοί! Έτσι στο λεωφορείο έχει κολληθεί στο τζάμι χειρόγραφο σημείωμα που γράφει: “Παρακαλώ για στάσεις στον οδηγό! Τα κουδούνια είναι εκτός λειτουργίας. Ευχαριστώ!”. Πρόκειται για οχήματα τα οποία ανήκουν σε εταιρείες ΚΤΕΛ και πραγματοποιούν αστικά δρομολόγια βάση της σύμβασης που έχει υπογραφεί με τον ΟΑΣΑ.

Αυτά τα λεωφορεία φυσικά πρέπει να πληρούν συγκεκριμένες προδιαγραφές και να περνούν από συχνούς ελέγχους, κάτι που όπως φαίνεται δεν εφαρμόζεται.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ