Τα «κλειδιά» της έρευνας για το θρίλερ με τον Μαυρίκο – ΒΙΝΤΕΟ

Πολλά είναι τα αναπάντητα ερωτήματα στην υπόθεση – θρίλερ του θανάτου του Παναγιώτη Μαυρίκου.

Βασικό ερώτημα της έρευνας παραμένει το πώς προκλήθηκε η αιφνίδια και ταχεία ανάφλεξη στο πολυτελές μαύρο τζιπ που οδηγούσε ο εκδότης.

Σε λίγη ώρα, στο σημείο της τραγωδίας στην Αττική Οδό, οι δύο πραγματογνώμονες που έχει ορίσει η οικογένεια του εκλιπόντα, θα ερευνήσουν «σπιθαμή προς σπιθαμή» την ευρύτερη περιοχή σε μια προσπάθεια να ρίξουν φως στα αίτια που στοίχισαν τη ζωή του εκδότη, το μεσημέρι της Παρασκευής.

«Το μεγάλο ερώτημα που υπάρχει είναι πώς ένα αυτοκίνητο έχει μία έκταση και μία εξάπλωση φωτιάς όπως αυτή φαίνεται στα βίντεο που έχουν δημοσιευτεί. Πρέπει να ελεγχθούν η καύσιμη ύλη, ο χρόνος καύσης, πώς εξελίχθηκε το περιστατικό για να οδηγηθούμε στο τελικό συμπέρασμα», σημείωσε, μεταξύ άλλων, ο ένας εκ των δύο τεχνικών συμβούλων της οικογένειας Μαυρίκου, Γιώργος Ραυτογιάννης μιλώντας στο mega.

«Η πυρκαγιά στο οδόστρωμα δείχνει σίγουρα διαρροή βενζίνης. Το ζητούμενο είναι εάν η διαρροή βενζίνης έγινε μετά τη φωτιά, σαν συνέπεια της πυρκαγιάς ή είχε προηγηθεί της πυρκαγιάς και ήταν η αιτία για να έχουμε πυρκαγιά» επισημαίνει ο έτερος πραγματογνώμονας Νίκος Διαμαντής.

Και ενώ οι έρευνες των Αρχών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη για τη διαλεύκανση της υπόθεσης, ο alpha παρουσίασε βίντεο – ντοκουμέντο από την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο τζιπ που οδηγούσε ο Π. Μαυρίκος.

Στις εικόνες, διακρίνονται, οι φλόγες που έχουν «τυλίξει» την καμπίνα των επιβατών και στη συνέχεια η φωτιά επεκτείνεται στο μπροστινό μέρος του οχήματος.

Στα ειδικά εργαστήρια της Ελληνικής Αστυνομίας οι ειδικοί εργάζονται πυρετωδώς για να δώσουν απαντήσεις στην υπόθεση. 

Παράλληλα, όπως αναφέρει η εφημερίδα Έθνος της Κυριακής , οι αξιωματικοί της Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής, πρόκειται ελέγξουν εάν ο 42χρονος εκδότης είχε δεχθεί ύποπτα τηλεφωνήματα αλλά και εάν επιχείρησε να πραγματοποιήσει κλήσεις κατά το επίμαχο χρονικό διάστημα.

Ταυτόχρονα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, θα κάνουν «σάρωση» των τηλεφωνικών συνομιλιών του Μαυρίκου ώστε να προκύψουν με ακρίβεια οι κινήσεις του πριν από το τραγικό συμβάν στην Αττική Οδό.

Το κινητό του άτυχου εκδότη θα έχει ενεργοποιήσει συγκεκριμένες κεραίες κινητής τηλεφωνίας, οι οποίες θα δείξουν το γεωγραφικό στίγμα του και οι αστυνομικοί θα γνωρίζουν πού είχε κινηθεί.

Φως στις έρευνες αναμένεται να ρίξει και το πόρισμα της ιατροδικαστικής υπηρεσίας σε συνδυασμό με τις τοξικολογικές εξετάσεις καθώς και η πραγματογνωμοσύνη στα μηχανικά μέρη του οχήματος.

Πηγή: real.gr

Διαβάστε επίσης:

ΒΙΝΤΕΟ ντοκουμέντο με τη φωτιά στην καμπίνα του τζιπ του Μαυρίκου

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει τις συνθήκες θανάτου του Μαυρίκου – ΒΙΝΤΕΟ

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ