Τα ιταλικά ΜΜΕ…ψηφίζουν Ελλάδα

Την προσέλευση τουριστών στη χώρα μας στηρίζουν τα Ιταλικά Μέσα Ενημέρωσης, με εκτεταμένες, θετικές, αναφορές τους.

Η εκπομπή «Τhat’s Italia», τού τηλεοπτικού καναλιού «La7d», μετά από αναλυτική αναφορά στις ομοιότητες της ελληνικής και ιταλικής οικονομικής κρίσης, φιλοξενώντας Έλληνα δημοσιογράφο, κάλεσε τους τηλεθεατές να επισκεφθούν και πάλι τη χώρα μας, διότι «ο ελληνικός ήλιος -όπως αναφέρεται και στους κοινωνικούς ιστούς τού διαδικτύου- δεν γνωρίζει κανενός είδους κρίση».

Η εκπομπή, με τους γνωστούς παρουσιαστές, Πίνο Στραμπιόλι και Φιλίππα Λάγκερμπαχ, προέβαλε και σειρά συναρπαστικών εικόνων από τα ελληνικά νησιά και τις ομορφότερες γωνιές της Αθήνας, παροτρύνοντας τους Ιταλούς να δώσουν, όπως πάντα, δυναμικά «παρών», στα τόσα, μοναδικής ομορφιάς θέρετρά μας, όπως και στους αρχαιολογικούς χώρους.

«Η οικονομική κρίση οπωσδήποτε υφίσταται, αλλά δεν θίγει την ασφάλεια και τις διακοπές. Αντιθέτως, μπορεί, σε κάποιες περιπτώσεις, να είναι αιτία μείωσης των τιμών, χωρίς, όμως, να πέσει η ποιότητα τής προσφοράς», δήλωσε, από την μεριά του, ο σύμβουλος Τύπου της Ελληνικής Πρεσβείας στη Ρώμη, Γιώργος Μάμαλος, στο πρακτορείο «Ansa». Πηγή: ΑΠΕ 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ