Τα απειλητικά μηνύματα που δέχεται η οικογένεια της Ειρήνης Λαγούδη – ΒΙΝΤΕΟ

Οι απειλές στον αδερφό και τα τρία παιδιά της Ειρήνης Λαγούδη, η οποία βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της στη θέση Μυρτιά στην ευρύτερη περιοχή του Θέρμου της Τριχωνίδας, ξεκίνησαν πριν από λίγους μήνες μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

“Ξέρουμε που μένεις…Θα μας βρεις μπροστά σου. Τα φιλιά μας στην ανήλικη κόρη της Ειρήνης. Να σταματήσεις την έρευνα. Η υπόθεση θα κλείσει και εσείς δεν έπρεπε να κάνετε έρευνα. Σας προτείνω να φύγετε στο εξωτερικό”, αναφέρουν κάποια από τα απειλητικά μηνύματα.

“Προφανώς να μας εκφοβίσουν, προφανώς φαίνεται να είναι στημένες εγκληματικές ομάδες οι οποίες προσδοκούν με δόλιους τρόπους… με πλαστογραφίες με απειλές να καταρρίψουν την υπόθεση και μέσω αυτής της ψυχολογικής πίεσης να σταματήσουμε την έρευνα μας. Κάποιοι κρύβονται πίσω και μάλιστα δίνουν και στοιχεία της δικογραφίας. Προφανώς θέλουν να ζητήσουν χρήματα. Δεν ξέρω τι παράνοια κρύβεται πίσω τους. Οι απειλές είναι συγκεκριμένες και είναι στοχευμένες, είναι πολλές”, δήλωσε ο αδελφός της αδικοχαμένης Ειρήνης και πρόσθεσε:

“Μεγάλο κίνδυνο βλέπω. Ένα θα σας πω και μόνο, έφτασαν στο σημείο να μου πουν ότι θα μας βρει έξω από το σπίτι, καταλαβαίνετε για τι τραγικά πράγματα μιλάμε; Οι άνθρωποι αυτοί είναι ακραίοι, τι κρύβεται από πίσω θα το δούμε. Έφτασαν στο σημείο τον Γενάρη να μου στείλουν άνθρωπο φυλακισμένο με το ανάλογο αντίτιμο να μου δώσει στοιχεία για την υπόθεση. Με τον τρόπο τους προσπαθούν να αποδείξουν ότι αυτοί έχουν τη δύναμη”.

Δείτε το βίντεο από το STAR:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ