Τα αδέλφια της Νέας Σμύρνης στην ίδια παρέα με την 16χρονη που πέθανε από ναρκωτικά στον Βύρωνα

Νέα στοιχεία αναφορικά με την υπόθεση αδελφοκτονίας στη Νέα Σμύρνη έρχονται στο φως της δημοσιότητας και αφορούν τα δύο αδέλφια (θύτη και θύμα) αλλά και την 16χρονη, που έχασε τη ζωή της πριν από λίγο καιρό καταναλώνοντας κοκτέιλ ναρκωτικών στον Βύρωνα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA, τα δύο αδέλφια – και κυρίως ο 18χρονος – ήταν γνωστοί της 16χρονης και ανήκαν στην ίδια παρέα που κινείτο σε Παλαιό Φάληρο και Γλυφάδα.

Οικείοι της 16χρονης βλέποντας την υπόθεση της αδελφοκτονίας στα δελτία ειδήσεων έκαναν τις σχετικές συγκρίσεις και αναγνώρισαν τον 18χρονο δράστη, που σκότωσε με ψαλίδι τον 16χρονο αδελφό του. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι με τις μέχρι τώρα έρευνες που έχουν γίνει δεν προκύπτει κάποια ανάμειξη των δύο αδελφών με τον θάνατο της 16χρονης.

Υπενθυμίζεται ότι η ανήλικη μετέβη στις 5 Νοεμβρίου μαζί με άλλα 4 άτομα σε διαμέρισμα στον Βύρωνα. Όλο το βραδύ έκαναν χρήση ουσιών με αποτέλεσμα το πρωί να την βρει η φίλη της αναίσθητη και να καλέσει το ΕΚΑΒ.

Έπειτα από δύο εβδομάδες σκληρής μάχης στην μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου «Ερυθρός Σταυρός», η 16χρονη, που έπεσε θύμα συμμορίας διακίνησης ναρκωτικών, έχασε τη μάχη για τη ζωή.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ