Συντριβή Phantom F-4: Συγκλονίζει ο πατέρας του συγκυβερνήτη – Δεν αντέχει να πάει για την αναγνώριση της σορού

Συγκλονίζει ο πατέρας του υποσμηναγού Μάριου-Μιχαήλ Τουρούτσικα, συγκυβερνήτη του Phantom F-4 που συνετρίβη στη θαλάσσια περιοχή της Ανδραβίδας.

Συντριβή Phantom F-4: Πότε θα φτάσει ο «ΝΑΥΤΙΛΟΣ» του Πολεμικού Ναυτικού στο σημείο των ερευνών

Οι γονείς του 29χρονου πιλότου καλούνται σήμερα να πάνε για αναγνώριση της σορού του γιου τους, μια διαδικασία στην οποία ο πατέρας του όπως είπε στην ΕΡΤ δεν θα παραστεί. «Μόνο στην κηδεία θα πάω αύριο και στον τάφο. Μπορώ να πάω να κάνω αναγνώριση του παιδιού μου;», ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Εγώ τον είδα σε άριστη κατάσταση. Θα πάω να δω το παιδί μου παραμορφωμένο; Να το θυμάμαι έτσι;».

Όπως είπε ότι οι Αρχές του πήραν DNA προκειμένου να γίνει η αναγνώριση. Παράλληλα, πρόσθεσε ότι στον 29χρονο δεν θα άρεσε η λέξη «ήρωας» εξηγώντας πως ήταν ταπεινό παιδί. «Η σημαία μόνο στο φέρετρο θεωρώ ότι θα αναπαύσει την ψυχή του».

Συντριβή Phantom F-4: Την οικογένεια του νεκρού υποσμηναγού επισκέφτηκαν οι αρχηγοί ΓΕΕΘΑ και ΓΕΑ

Ο κ. Τουρούτσικας εξέφρασε την ελπίδα να βρεθεί ζωντανός ο κυβερνήτης του F-4.

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον 31χρονο Σμηναγό Ευστάθιο Τσιτλακίδη

Άκαρπες παραμένουν έως τώρα οι έρευνες για τον εντοπισμό του 31χρονου κυβερνήτη του Phantom F-4.

Πτώση Phantom F-4 στην Ανδραβίδα: «Είδα έκρηξη, φωτιά στη θάλασσα» – Συγκλονιστική μαρτυρία

Όσο περνούν οι ώρες οι ελπίδες εξανεμίζονται με την οικογένειά του να ζει εφιαλτικές στιγμές. Σημειώνεται πως αν και το πρωτόκολλο των αναζητήσεων ορίζει ως μέγιστο χρόνο τις 72 ώρες, σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, η κοινή απόφαση του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου με τον Αρχηγό ΓΕΑ Αντιπτέραρχο Θεμιστοκλή Μπουρολιά είναι να συνεχιστούν οι έρευνες για όσο χρειαστεί, μέχρι να βρεθεί ο 31χρονος Σμηναγός. Στη μάχη εντοπισμού της ατράκτου επιστρατεύεται το ωκεανογραφικό ΝΑΥΤΙΛΟΣ του Πολεμικού Ναυτικού.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ