Συντριβή Antonov στην Καβάλα: Ανασύρθηκαν έξι σοροί

Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς οι έρευνες των Αρχών στην περιοχή όπου συνετρίβη το Antonov 12 στην περιοχή του Δήμου Παγγαίου, στην Καβάλα, το βράδυ του Σαββάτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, οι Αρχές έχουν ανασύρει μέχρι τώρα έξι σορούς από τα συντρίμμια, ενώ έχουν εντοπίσει και τις άλλες δύο, που αναμένεται να περισυλλεχθούν στη συνέχεια.

Κατόπιν αιτήματος από το Εθνικό Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων και Διαχείρισης Κρίσεων (ΕΣΚΕΔΙΚ) διατίθεται όχημα από τις Ένοπλες Δυνάμεις για τη μεταφορά των σορών από τη περιοχή του δυστυχήματος.

Το ουκρανικού νηολογίου αεροσκάφος τύπου Antonov 12, απογειώθηκε από τον αερολιμένα της πόλης  Νις, στην Σερβία με 8μελές πλήρωμα- όλοι Ουκρανικής καταγωγής- και με 11,5 τόνους επικίνδυνο φορτίο (dangerous goods).

Σύμφωνα με το σχέδιο πτήσης που είχε καταθέσει το πλήρωμα του αεροπλάνου στις αρμόδιες αρχές της Σερβίας, το αεροσκάφος θα πραγματοποιούσε πτήση cargo με προορισμό το Μπανγκλαντές (Ντάκα) και με ενδιάμεσους σταθμούς την Ιορδανία (Αμμάν) και την Σαουδική Αραβία (Ριάντ).

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ