Συνθήματα υπέρ Κουφοντίνα στα εκλογικά κέντρα Ταχιάου και Νοτοπούλου – ΦΩΤΟ

Σε βανδαλισμούς στα εκλογικά κέντρα των υποψήφιων δημάρχων Νίκου Ταχιάου και Κατερίνας Νοτοπούλου προχώρησαν άγνωστοι στις 3 τα ξημερώματα στη Θεσσαλονίκη.

Οι δράστες, έγραψαν συνθήματα στις προσόψεις των εκλογικών κέντρων και πέταξαν τρικάκια. Τα συνθήματα είναι υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα, στον οποίο έχουν αρνηθεί χορήγηση νέας αδείας. «Άδεια στον Κουφοντίνα. Η καταστολή δεν αγγίζει τους επαναστάτες» και «Πόλεμο στο κράτος και το κεφάλαιο», έγραψαν τα άτομα στην τζαμαρία των εκλογικών κέντρων.

Για τους βανδαλισμούς ενημερώθηκαν οι αστυνομικές αρχές.

Το εκλογικό κέντρο του Νίκου Ταχιάου βρίσκεται επί της οδού Τσιμισκή και της Κατερίνας Νοτοπούλου στην οδό Αγ. Σοφίας. «Αν κάποια παιδιά που παίζουν τους “επαναστάτες” υπερασπιζόμενα έναν κατά συρροή δολοφόνο πιστεύουν πως εγώ είμαι το μέσο, πλανώνται. Είμαι το μήνυμα: Η δημοκρατία ούτε παίζει, ούτε τρομοκρατείται, ούτε εκβιάζεται», σχολίασε στα social media ο Νίκος Ταχιάος.

«Καθαρίζουμε και συνεχίζουμε…» έγραψε η Κατερίνα Νοτοπούλου στα social media συνοδεύοντας την ανάρτησή της με φωτογραφίες από το σημείο.

Υπενθυμίζεται πως ο Δημήτρης Κουφοντίνας νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του Βόλου, έχοντας ξεκινήσει απεργία πείνας πριν από πέντε ημέρες διαμαρτυρόμενος για τη μη χορήγηση αδείας.

Πηγή: voria.gr

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.