Συννεφιά και ζέστη

Παροδικές νεφώσεις στα ανατολικά και νότια με πιθανότητα λίγων πρόσκαιρων βροχών στα ορεινά της Ανατολικής Στερεάς, της Εύβοιας και της Πελοποννήσου, και καλό καιρό στην υπόλοιπη χώρα με τοπικές ομίχλες τις πρωινές ώρες, περιμένουμε σήμερα. 

Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση, θα κυμανθεί από 9 έως 26 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 16 έως 29 στην Δυτική Ελλάδα, από 12 έως 27 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 18 έως 27 στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη, αλλά στις νότιες ακτές της Κρήτης οι μέγιστες θα φτάσουν στους 32 με 33 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί και βαθμιαία τοπικά σχεδόν θυελλώδεις. Σχεδόν μέτριοι άνεμοι μεταβλητών διευθύνσεων θα πνέουν στο Ιόνιο.

Λίγες νεφώσεις και ενισχυμένους ανέμους περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 27 βαθμούς, αλλά στα βόρεια και ανατολικά οι μέγιστες δε θα ξεπεράσουν τους 23 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί ενισχυόμενοι σταδιακά στον Ανατολικό Σαρωνικό και στο Νότιο Ευβοϊκό σε σχεδόν θυελλώδεις.

Καλό καιρό και περιορισμένη τοπικά ορατότητα, περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 24 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.

 

Πηγή: meteo.gr 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ