Συγγενής του ιδιοκτήτη του μοιραίου οικοπέδου στο Μάτι: Η κυβέρνηση ψάχνει εξιλαστήρια θύματα για την τραγωδία – ΒΙΝΤΕΟ

“Η κυβέρνηση ψάχνει εξιλαστήρια θύματα με στόχο τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης” είπε μεταξύ άλλων ο αδελφός της ιδιοκτήτριας του μοιραίου οικοπέδου στο Μάτι στο οποίο βρήκαν τραγικό θάνατο τουλάχιστον 26 άνθρωποι.

“Η ιδιοκτησία αυτή, όπως και άλλες ιδιοκτησίες, απολήγουν σε γκρεμό, δεν υπάρχει δηλαδή πρόσβαση στην παραλία… Το Μάτι πρόκειται για έναν δαίδαλο από άποψη ρυμοτομίας… Εγώ πιστεύω ότι οι λίγες προσβάσεις στη θάλασσα οφείλονται καταρχήν στη μορφολογία του εδάφους” δήλωσε ο κ. Φράγκος μιλώντας στον ΑΝΤ1.

“Δεν μπορούμε να εικάσουμε τους λόγους για τους οποίους οι 26 άνθρωποι έφυγαν από τη ζωή. Θα μπορούσε κανείς να πει ότι εγκλωβίστηκαν, ότι ήταν πολύ αργά, θα μπορούσε να πει ότι δεν θα ήταν εφικτό να βρουν πρόσβαση στη θάλασσα. Όλα αυτά είναι εικασίες. Υπάρχει μία εισαγγελική έρευνα και γενικά θα διαλευκανθεί το όλο θέμα. Και το όλο θέμα δεν είναι εάν υπάρχουν μάντρες ή όχι, δεν είναι εάν υπάρχουν σπίτια ή όχι, δεν είναι καν εάν υπάρχουν αυθαίρετα ή όχι” ανέφερε.

“Ο κ. Φάμελλος κάνει προπαγάνδα και όλοι οι παρακείμενοι στην κυβέρνηση… Ο λόγος που έστειλα την επιστολή στον κ. Μητσοτάκη είναι γιατί νιώθω ότι στοχοποιήθηκαν άνθρωποι εξαιτίας του επωνύμου τους. Έχει στοχοποιηθεί η αδελφή μου λόγω της συγγένειας της και λόγω της ιδιότητας της ως νομαρχιακή συμβούλου για μία ορισμένη χρονική περίοδο. Υπάρχει μία αντιπαλότητα κομματική μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης για την οποία μέσον είναι το επώνυμο και η παρελθούσα ιδιότητα της αδελφής μου” σημείωσε ο κ. Φράγκος και πρόσθεσε:

“Η επίθεση αυτή στρεφόταν καταρχήν κατά των ιδιοκτητών της περιοχής γενικά. Εν συνεχεία, με πολύ βολικό τρόπο για την κυβέρνηση προέκυψε η σύμπτωση της ιδιότητας της πρώην νομαρχιακής συμβούλου με αυτή της ιδιοκτήτριας του ακινήτου. Η κυβέρνηση ψάχνει εξιλαστήριο θύμα. Βρέθηκαν εξιλαστήρια θύματα με στόχο τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης”.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ