Συνεχίζονται οι έρευνες για τη γιάφκα

Συνεχίζονται οι έρευνες για τη γιάφκα 

Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας για τον εντοπισμό της γιάφκας του Νίκου Μαζιώτη και της Πόλα Ρούπα.

Στο σπίτι του Αμαρουσίου, στην οδό Υψηλάντου 27, όπου διέμεναν με το παιδί τους δεν βρέθηκε οπλισμός, ούτε και στην αποθήκη που ήταν κλειδωμένη και η αντιτρομοκρατική άνοιξε αργά το βράδυ της Παρασκευής.

Ενώ συνεχίζονται οι έρευνες στα Πατήσια, η  Αντιτρομοκρατική έκανε έρευνες και στο πατρικό σπίτι του Μαζιώτη στη Φθιώτιδα  αλλά και σε άλλες πόλεις της Πελοποννήσου.

Εξονυχιστική έρευνα έκαναν οι αστυνομικοί και στα σπίτια συγγενικών προσώπων του φερόμενου ως συνεργού του Μαζιώτη –για τον οποίο έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης- στην ίδια περιοχή.

Στο επίκεντρο των ερευνών βρίσκεται και το πατρικό σπίτι της Πόλας Ρούπα στην Καλαμάτα που οι αρχές το έκαναν «φύλλο και φτερό» αναζητώντας στοιχεία που θα τους βοηθήσουν.

Οι αστυνομικοί απέκλεισαν τμήμα της οδού Πολυχάρους, παραπλεύρως της κεντρικής πλατείας της πόλης και διενήργησαν έρευνα σε πολυκατοικία, ενώ ζήτησαν πληροφορίες και συνομίλησαν με ενοίκους.

 

Διαβάστε επίσης

Έρευνες της αντιτρομοκρατικής στα Καμένα Βούρλα

Έρευνες της Αντιτρομοκρατικής και στο Μαραθώνα

ΒΙΝΤΕΟ-Προσήχθησαν η μητέρα και η αδελφή της Ρούπα

ΤΩΡΑ-Έρευνες της αντιτρομοκρατικής στα Πατήσια

ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ-“Φύλλο και φτερό” το σπίτι της Ρούπα στην Καλαμάτα

Νέες φωτογραφίες από το διαμέρισμα του Μαζιώτη

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ