Συνελήφθη στο Κολωνάκι ο σύζυγος της CEO του ΔΕΣΦΑ

Συνελήφθη στην Αθήνα ο σύζυγος της διευθύνουσας συμβούλου του ΔΕΣΦΑ, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσαν δικαστικές υποθέσεις και μία καταδικαστική απόφαση σε φυλάκιση έξι ετών. Σύμφωνα με πληροφορίες, συνελήφθη στο Κολωνάκι από αστυνομικούς της ΕΛ.ΑΣ. που συνεργάστηκαν με την ιταλική οικονομική αστυνομία. Δημοσιεύματα ιταλικών ΜΜΕ, αναφέρουν ότι ο Ιταλός σύζυγος της CEO του ΔΕΣΦΑ είχε εξαφανιστεί με εκατομμύρια ευρώ, που του εμπιστεύτηκαν 13 εύπορες ιταλικές οικογένειες. Γι’ αυτή την υπόθεση καταδικάστηκε σε εξαετή φυλάκιση.

Η σύλληψή του στην Αθήνα έγινε με εντολή της εισαγγελέως του Μιλάνου και πλέον αναμένεται η έκδοσή του, ώστε να οδηγηθεί σε ιταλική φυλακή και να εκτίσει την ποινή του. Επιπλέον, σε βάρος του εκκρεμούν άλλες δύο δίκες για απάτη. Φέρεται, επίσης, να έχει εργαστεί στο παρελθόν ως οικονομικός σύμβουλος, χωρίς όμως να διαθέτει την απαραίτητη άδεια, σύμφωνα με τα ιταλικά δημοσιεύματα.

Σημειώνεται ότι οι Ιταλοί αστυνομικοί, που δεν είχαν σταματήσει να τον αναζητούν, εντόπισαν ίχνη του στην Ελλάδα, όπου ζει και εργάζεται η σύζυγός του. Τελικά, συνελήφθη στο σπίτι της συζύγου του.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ