Συνελήφθη στην Καλαμάτα πρώην ποδοσφαιριστής με την κατηγορία της πλαστογραφίας και υπεξαίρεσης

Σαν «κεραυνός εν αιθρία« έσκασε την περασμένη Τετάρτη (08/09) η είδηση για τη σύλληψη γνωστού Κύπριου πρώην ποδοσφαιριστή στην Καλαμάτα.
Ο εν λόγω παλαίμαχος παίκτης ως τερματοφύλακας είχε αγωνιστεί σε ομάδες Α’ Εθνικής την προπερασμένη δεκαετία.
Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου της ΕΛ.ΑΣ, ο 43χρονος συλληφθείς είχε εις βάρος του Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης.
Για την ακρίβεια, εκκρεμούσε εναντίον του Ένταλμα Σύλληψης από τις Κυπριακές Αρχές, σύμφωνα με το οποίο κατηγορείται για κλοπή, απόσπαση χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις, εξασφάλιση πίστωσης με ψευδείς παραστάσεις, πλαστογραφία και κυκλοφορία πλαστού εγγράφου, για πράξεις που έγιναν το 2009 στην Κύπρο.
Σύμφωνα με το goal.com.cy, φέρεται να έχει αποσπάσει επιταγές πέραν των 200.000 ευρώ από πρακτορείο στοιχημάτων της Λευκωσίας και στη συνέχεια εξαφανίστηκε.
O κατηγορούμενος οδηγήθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού και αναμένεται να αρχίσουν οι διαδικασίες για την έκδοσή του στην Κύπρο.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Συνελήφθη, χθες (7.9.2020) το βράδυ, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 43χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης.

Συγκεκριμένα, εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης από τις Κυπριακές Αρχές, σύμφωνα με το οποίο κατηγορείται για κλοπή, απόσπαση χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις, εξασφάλιση πίστωσης με ψευδείς παραστάσεις, πλαστογραφία και κυκλοφορία πλαστού εγγράφου, πράξεις που έλαβαν χώρα το έτος 2009 στην Κύπρο.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Εφετών Καλαμάτας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ