Συνελήφθη ο ληστής της Rolex στο Κολωνάκι – Είχε αρπάξει ρολόγια μισού εκατομμυριού – ΦΩΤΟ

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ο 27χρονος Μολδαβός, ο οποίος πριν από ένα χρόνο είχε κλέψει πανάκριβα ρολόγια από κατάστημα της Rolex, επί της Βουκουρεστίου στο κέντρο της Αθήνας.

Σε ανακοινώσεις που έκανε σήμερα η ΕΛ.ΑΣ., επισημάνθηκε πως ο 27χρονος συνελήφθη το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης 12 Δεκεμβρίου, έξω από το σπίτι του στο Αιγάλεω Αττικής, ενώ αναζητείται ο 31χρονος αδελφός του με την κατηγορία της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και με βάση το αποδεικτικό υλικό, το πρωινό της 17ης Δεκεμβρίου 2018, ο 27χρονος Μολδαβός είχε μπει στο κατάστημα και με την απειλή περίστροφου ακινητοποίησε τους υπαλλήλους του μαγαζιού και τον υπάλληλο security που βρισκόταν στο σημείο. Ανάγκασες, επίσης, την υπεύθυνη του καταστήματος να του παραδώσει από τις προθήκες 38 επώνυμα ρολόγια, συνολικής χρηματικής αξίας 439.600 ευρώ.

Στην έρευνα που έγινε στο σπίτι του, στο Αιγάλεω, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 34 από τα αφαιρεθέντα επώνυμα ρολόγια, ένα περίστροφο κρότου με πέντε αβολύδωτα φυσίγγια και πέντε στιλέτα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο αδελφός του δράστη ο οποίος αναζητείται, διέθεσε στο εξωτερικό, όπου διαμένει, ένα από τα αφαιρεθέντα ρολόγια. Το συγκεκριμένο ρολόι δεσμεύτηκε και μέσω της διεθνούς αστυνομικής συνεργασίας έχει ξεκινήσει ήδη η διαδικασία επιστροφής του στη χώρα μας, προκειμένου να αποδοθεί στο νόμιμο κάτοχό του.

Σε βάρος του 27χρονου Μολδαβού σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της ληστείας και της νομοθεσίας για τα όπλα και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε σε τακτικό Ανακριτή για τη διενέργεια κύριας ανάκρισης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ