Συνελήφθη μέλος κυκλώματος που διακινούσε κάνναβη

Συνελήφθη μέλος κυκλώματος που διακινούσε κάνναβη

Εντοπίστηκε και συνελήφθη, δυνάμει σχετικού εντάλματος σύλληψης, από αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης δίωξης ναρκωτικών της διεύθυνσης ασφάλειας Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με την Ομάδα Δίωξης Διασυνοριακού Εγκλήματος του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής Φλώρινας, μέλος κυκλώματος, το οποίο συγκροτήθηκε, με σκοπό την εισαγωγή, εξαγωγή και διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων κάνναβης.

Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, πρόκειται για 31χρονο υπήκοο Αλβανίας, σε βάρος του οποίου, καθώς και δύο ακόμη συνεργών του, που έχουν ήδη συλληφθεί και ενός τρίτου, ο οποίος αναζητείται, σχηματίσθηκε δικογραφία, με τις κατά για τις κατά περίσταση κατηγορίες της παράβασης του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών και του νόμου περί όπλων.

Η οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση για τη σύλληψη του καταζητούμενου πραγματοποιήθηκε στο Μεθοριακό Σταθμό Κρυσταλλοπηγής. Στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκε και κατασχέθηκε το ποσό των 16.990 ευρώ, ως προϊόν εγκληματικής δράσης, προερχόμενο από διακίνηση ναρκωτικών και δύο κινητά τηλέφωνα, τα οποία χρησιμοποιούσε για τις παράνομες συναλλαγές του.

Υπενθυμίζεται ότι, στα τέλη του Απριλίου, τα μέλη της σπείρας παρέδωσαν σε εταιρεία μεταφορών στην περιοχή του Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης καναπέδες, σε ειδικές κρύπτες των οποίων απέκρυψαν 70 αεροστεγή δέματα κάνναβης, συνολικού βάρους 72 κιλών και 742 γραμμαρίων, τα οποία εισήγαγαν από το εξωτερικό και σκόπευαν να τα διοχετεύσουν στη Γερμανία.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ