Συνελήφθη και δεν πέρασε ούτε από πειθαρχικό!

Αν και κατηγορείται για απαγωγή, δεν έχει περάσει από Πειθαρχικό

 

Στις 15 Σεπτεμβρίου, μια υπόθεση με μια γυναίκα που συστήθηκε ως Εισαγγελέας και έναν αστυνομικο, είχε συγκλονίσει τη Λαμία και την περιοχή των Γλυκών Νερών Αττικής, αφού προσπάθησαν να απαγάγουν την κόρη του αστυφύλακα, 3,5 ετών, από τη μητέρα της.

Όλα ξεκίνησαν όταν η  μητέρα δέχθηκε τηλεφώνημα, στο οποίο η γραμματέας των δικαστηρίων παρουσιάστηκε ως προϊσταμένη της Εισαγγελίας Εφετών Λαμίας και στη συνέχεια, αφού εισήλθε στο σπίτι, απαίτησε από την τρομοκρατημένη μητέρα να παραδώσει το παιδί στον αστυνομικό πατέρα, τον οποίο συνόδευε -όπως ισχυρίστηκε- «στα πλαίσια των… εισαγγελικών καθηκόντων της», προκειμένου να το πάρουν στη Λαμία.

Το θέμα είναι ότι αν και η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης, ο αστυνομικός δεν έχει περάσει ακόμα από Πειθαρχικό, παρά το γεγονός ότι τους ασκήθηκαν κατηγορίες.

 Η μητέρα του 3,5 ετών κοριτσιού και πρώην σύζυγος του αστυνομικού, αρνείται ότι γνώριζε αυτή τη γυναίκα που της συστήθηκε ως Εισαγγελέας Εφετών Λαμίας, δηλώνοντας ότι: ” Πρώτη φορά την έβλεπα”.

 

 Διαβάστε το πρώτο δημοσίευμα εδώ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ