Συνελήφθη η γιαγιά του 6χρονου που περιπλανιόταν μόνος του στην Πάτρα

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται η γιαγιά του αγοριού, που εντοπίστηκε να περιπλανιέται μόνο του, στην Πάτρα, προχθές τα ξημερώματα. Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, η γιαγιά του 6χρονου παιδιού εντοπίστηκε και συνελήφθη στην Πάτρα, το πρωί της Τετάρτης, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών. Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Υπενθυμίζεται ότι το αγόρι είχε εντοπιστεί από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ να περιφέρεται μόνο του σε κεντρικό δρόμο της Πάτρας και κατόπιν εντολής της Εισαγγελέως Ανηλίκων Πατρών, μεταφέρθηκε από υπάλληλο Συλλόγου στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ρίου Πατρών, προκειμένου να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις.

Στο πλαίσιο αξιοποίησης πληροφοριών, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, εντόπισαν στην οικία της, την γιαγιά του ανήλικου. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, στη γιαγιά είχε ανατεθεί η επίβλεψη και η φροντίδα του 6χρονου τον τελευταίο μήνα και δεν έλαβε τα κατάλληλα μέτρα φύλαξης του, θέτοντας σε κίνδυνο την σωματική του ακεραιότητα.

Σύμφωνα με το thebest.gr, ο ανήλικος Ρομά παραμένει στην παιδιατρική κλινική της Πάτρας μέχρι να ολοκληρωθούν οι απαραίτητες διαδικασίες από τις αρμόδιες Αρχές για την τύχη του. Αίσθηση έχει προκαλέσει το γεγονός ότι τις τελευταίες ώρες έχουν εμφανιστεί πολλά πρόσωπα που δεν έχουν διαπιστωμένα συγγενική ή άλλη σχέση με το παιδί και ζητούν να πάρουν το αγόρι μαζί τους.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ