ΕΛ.ΑΣ: Συνελήφθη γιατρός για δωροληψία – Είχε οριστεί πραγματογνώμονας σε υπόθεση οικογενειακής διαμάχης

Συνελήφθη γιατρός, ο οποίος είχε οριστεί ως πραγματογνώμονας σε υπόθεση οικογενειακής διαμάχης και ο οποίος κατηγορείται για “φακελάκι“.

Ο γιατρός είχε οριστεί πραγματογνώμονας σε μία πολύ λεπτή υπόθεση οικογενειακής διαμάχης και, σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, φέρεται να ζήτησε 500 ευρώ και από τη μητέρα αλλά και από τον πατέρα για να αποκομίσει όφελος και από τα δύο αντίδικα μέρη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση από την ΕΛ.ΑΣ: “Από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος ιδιώτη ιατρού, με την ιδιότητα του πραγματογνώμονα, για το αδίκημα της δωροληψίας υπαλλήλου. Προηγήθηκε καταγγελία, σύμφωνα με την οποία ο ιατρός, ο οποίος είχε διορισθεί ως πραγματογνώμονας σε υπόθεση για την οποία διενεργούταν κύρια ανάκριση, απαίτησε το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ, προκειμένου να πραγματοποιήσει την πραγματογνωμοσύνη.

Η σύλληψή του πραγματοποιήθηκε χθες (Σάββατο, 7 Μαΐου 2022) κατά τη διάρκεια προγραμματισμένης συνάντησης στο ιατρείο του σε περιοχή της Αττικής και μετά την παραλαβή του προσημειωμένου χρηματικού ποσού. Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγείται στον αρμόδιο Εισαγγελέα”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ