Συνελήφθη Έλληνας επιχειρηματίας – Είχε σκοτώσει την σύντροφό του στην Ταϊλάνδη

Συνελήφθη 46χρονος στην Αθήνα για τη δολοφονία της συντρόφου του στην Ταϊλάνδη.

Χειροπέδες σε έναν 46χρονο πέρασαν οι αστυνομικοί, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα σύλληψης για ανθρωποκτονία, που έχει εκδοθεί από τις αρχές της Ταϊλάνδης.

Ο Έλληνας επιχειρηματίας εντοπίστηκε στο σπίτι του στο κέντρο της Αθήνας και συνελήφθη το απόγευμα της Πέμπτης από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.  Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Εφετών Αθηνών.

Σύμφωνα με πληροφορίες το διεθνές ένταλμα σύλληψης ήταν από τον Φεβρουάριο του 2021 και ο 46χρονος φέρεται να είχε σκοτώσει την σύντροφο που είχε στην Ταϊλάνδη. Στη συνέχεια είχε εγκαταλείψει το πτώμα της μέσα σε ένα διαμέρισμα και εξαφανίστηκε. Έφυγε από την χώρα και επέστρεψε στην Ελλάδα πιστεύοντας ότι είχε γλιτώσει τη σύλληψη.

Οι αρχές Ταϊλάνδης έπειτα από έρευνα που διενήργησαν κατέληξαν πως ο δράστης της δολοφονίας ήταν ο 46χρονος και εξέδωσαν διεθνές ένταλμα σύλληψης. Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών ξεκίνησαν να αναζητούν τον δράστη και τελικά κατάφεραν να τον εντοπίσουν.

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ