Συνελήφθη χήρα λαϊκού τραγουδιστή για τα όπλα και τις χειροβομβίδες στα Εξάρχεια

Μεγάλη ταλαιπωρία για τη χήρα αείμνηστου λαϊκού τραγουδιστή που συνελήφθη για παράνομη οπλοκατοχή. Η ηλικιωμένη είχε κληρονομήσει από τον σύζυγό της δύο σπίτια, στη Γλυφάδα και στα Εξάρχεια.

Τα όπλα ήταν σε μία βαλίτσα και μεταφέρθηκαν στο διαμέρισμα της οδού Βουλγαροκτόνου στα Εξάρχεια πριν από τρεις μήνες, όταν τα εντόπισαν εργάτες που έκαναν εργασίες ανακαίνισης στο σπίτι της Γλυφάδας.

Ο τραγουδιστής φαίνεται να τα είχε εντοιχίσει σε ειδική κρύπτη ενώ έχουν σταλεί για βαλλιστική έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί αν και πού έχουν χρησιμοποιηθεί. Την υπόθεση ερευνά η Ασφάλεια Εξαρχείων.

Το θρίλερ με τα όπλα στα Εξάρχεια

όπλα εξάρχεια

Όλα ξεκίνησαν χθες στις 12 το μεσημέρι όταν μια 80χρονη πέρασε το κατώφλι του Τμήματος Ασφαλείας Εξαρχείων και είπε ότι σε διαμέρισμα της οδού Βουλγαροκτόνου υπάρχουν τρεις χειροβομβίδες, τρία πιστόλια και τέσσερα σακουλάκια που περιέχουν 9, 56, 80 και 2 σφαίρες αντίστοιχα. Πράγματι, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Εξαρχείων μαζί με κλιμάκιο των ΤΕΕΜ πήγαν στο διαμέρισμα και βρήκαν τον οπλισμό.

Όπως είπε στην κατάθεσή της η γυναίκα, με τον τραγουδιστή είχαν παντρευτεί το 2015, δύο χρόνια πριν πεθάνει, προκειμένου ο ηλικιωμένος να έχει ιατρική περίθαλψη. Στη διαθήκη της άφησε δύο διαμερίσματα, ένα στη Γλυφάδα και ένα στα Εξάρχεια και όταν η ανιψιά της ξεκίνησε τον περασμένο Ιούνιο να κάνει εργασίες στο διαμέρισμα της οδού Ξενοφώντος στη Γλυφάδα, βρήκε μέσα σε κρύπτη τα όπλα.

Χθες η ηλικιωμένη αποφάσισε να δώσει τέλος στο θρίλερ και να πει στην Αστυνομία ότι είχε μεταφέρει στο διαμέρισμα των Εξαρχείων τα όπλα. Η γυναίκα συνελήφθη, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερη.

ΠΗΓΗ: ON time

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ