Συνελήφθη 76χρονος επ’ αυτοφώρω με δυο ανήλικες

Συνελήφθη 76χρονος επ’ αυτοφώρω με δυο ανήλικες 

Σοκ προκαλεί η είδηση της σύλληψης ενός 76χρονου στο Αγρίνιο την ώρα μάλιστα που επιδίδονταν σε σεξουαλικές πράξεις με δύο ανήλικες αδελφές ρομά.

Όπως αναφέρει το agriniopress.gr, το περιστατικό σημειώθηκε στις 12 το μεσημέρι σε στενό στο κέντρο του Αγρινίου και η σύλληψη έγινε επ” αυτοφώρω από αστυνομικούς της Ασφάλειας. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 76χρονος ήρθε αρχικά σε οικονομική συμφωνία με τις δυο ανήλικες αδελφές 15 και 17 ετών για να προβεί σε σεξουαλικές πράξεις έναντι αντιτίμου.

Να σημειωθεί πως οι δύο αδελφές βρίσκονταν υπό την διακριτική παρακολούθηση των αστυνομικών ως ύποπτες για πορνεία.

Τελικά ο 76χρονος συνελήφθη και αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες για αποπλάνηση και ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων, ενώ αναζητείται και η 41χρονη μητέρα των κοριτσιών που έχει προκύψει πως είναι εκείνη που της εξωθούσε στην πορνεία.

Αρκετές φορές εδώ και δυο περίπου χρόνια, έχουν γίνει καταγγελίες, ενώ υπήρχαν και δημοσιεύματα στον τοπικό τύπο, για την ύπαρξη ομάδας νεαρών ρομά που επιδίδονται σε πορνεία με ηλικιωμένους στο κέντρο του Αγρινίου. Είναι όμως η πρώτη φορά που οι καταγγελίες αυτές επιβεβαιώνονται με τον χειρότερο τρόπο, αφού ειδικότερα το τελευταίο διάστημα η τοπική Αστυνομία είχε επικεντρώσει στο θέμα και αναζητούσε τις ρομά και τους «πελάτες» τους, θέτοντας κάποια άτομα υπό παρακολούθηση.

 

ΠΗΓΗ: agriniopress.gr

Διαβάστε επίσης

Στη φυλακή ο 58χρονος που ασελγούσε σε ανήλικα αγόρια

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ