Συνεδριάζει το συντονιστικό των αγροτών στο μπλόκο των Τεμπών

Συνεδρίαση της συντονιστικής επιτροπής των αγροτών του μπλόκου των Τεμπών θα πραγματοποιηθεί σήμερα το απόγευμα στις 7 μμ προκειμένου να ενημερωθούν από τους εκπροσώπους τους για τι εξελίξεις σήμερα στην Θεσσαλονίκη.

Ενώ παράλληλα θα αποφασίσουν και για τις περαιτέρω κινήσεις τους, σύμφωνα και με τα νέα δεδομένα που δημιουργήθηκαν μετά την αποχώρηση των εκπροσώπων του μπλόκου τους-μαζί και με εκπροσώπους από πολλά ακόμη μπλόκα-από την συνάντηση που είχε προγραμματίσει για σήμερα το μεσημέρι στην Σίνδο.

Όπως υποστηρίζουν οι αγρότες, αποχώρησαν από την εν λόγω συνάντηση οι εκπρόσωποι όλων των μπλόκων στα οποία μετέχουν οι κατά κύριο επάγγελμα αγρότες και αυτό γιατί στην Σίνδο βρέθηκαν και να συμμετέχουν στην διαδικασία και άλλοι εκπρόσωποι φορέων, ενώ οι ίδιοι θέλουν μία «καθαρή διαδικασία».

Προς αυτή την κατεύθυνση έχουν σκοπό να επαναλάβουν την συνάντηση εκπροσώπων των μπλόκων, διαφυλάσσοντας αυτή τη φορά την καθαρή διαδικασία-σε χρόνο που δεν έχει ακόμη αποφασιστεί- ενώ στις προθέσεις τους είναι η άμεση κλιμάκωση του αγώνα .

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης:

Κρέμασαν γραβάτες στα κάγκελα του υπουργείου Μακεδονίας – Θράκης – ΦΩΤΟ

Σκληραίνουν την στάση τους οι αγρότες της Πελοποννήσου

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις οι αγρότες – Αποφάσισαν εξάωρους αποκλεισμούς – ΒΙΝΤΕΟ

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ