Συνεχίζεται το θρίλερ με τη δολοφονία του 64χρονου στο Χαλάνδρι – Άφαντη η σύντροφός του

Η Γερμανίδα σύντροφος του 64χρονου μεσίτη, το πτώμα του οποίου βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη και δεμένο με σχοινιά στο Χαλάνδρι, δεν έφυγε αεροπορικώς από την Ελλάδα.

Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας παρέλαβαν μέσα στο Σαββατοκύριακο τους καταλόγους με τους επιβάτες αεροπορικών εταιρειών που ταξίδεψαν σε χώρες της Ευρώπης – και όχι μόνο το επίμαχο χρονικό διάστημα – αλλά δεν υπάρχει σε αυτούς το όνομα της γυναίκας που θεωρείται “κλειδί” για την εξιχνίαση του εγκλήματος, καθώς εικάζεται πως είναι ο τελευταίος άνθρωπος που είδε ζωντανό το θύμα.

Αυτό δεν σημαίνει ότι η συγκεκριμένη γυναίκα δεν έχει φύγει από την Ελλάδα, καθώς θα μπορούσε να περάσει τα σύνορα οδικώς.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο η γυναίκα να έχει παραμείνει στην Ελλάδα και να μην εμφανίζεται για να ξεκαθαρίσει τη θέση της για λόγους που δεν έχουν αποσαφηνιστεί. Έτσι, οι άνδρες της Ασφάλειας την αναζητούν σε διάφορα μέρη όπου έχει λόγους να βρίσκεται, είτε σε φιλικά της πρόσωπα ή σε στέκια που συνήθιζε να πηγαίνει μαζί με τον άτυχο μεσίτη.

Πηγή πληροφοριών: Espresso

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ