Συνάντηση μεταλλωρύχων με αντιδημάρχους

Δίωρη συνάντηση με τους αντιδημάρχους του δήμου Αριστοτέλη Αργύρη Τσακνή και Χαράλαμπο Λαζαρίδη, παρουσία και του προέδρου της δημοτικής κοινότητας Αρναίας Γιώργου Διαμαντούδη είχαν, στο πρώην δημαρχείο της Αρναίας, το οποίο απέκλεισαν συμβολικά σήμερα σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη διακοπή των εργασιών σε Σκουριές και Ολυμπιάδα, οι εργαζόμενοι των Μεταλλείων Κασσάνδρας.

Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο πρόεδρος του σωματείου εργατοτεχνιτών στα μεταλλεία Γιώργος Χατζής, οι μεταλλωρύχοι έθεσαν τα αιτήματά τους στους εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης και έλαβαν τη διαβεβαίωση, ότι θα συζητηθούν στο δημοτικό συμβούλιο.

Ο κ. Χατζής ευχαρίστησε επίσης τους δημοτικούς υπαλλήλους για την “αυτόβουλη” αποχώρησή τους από το κτίριο, προκειμένου να διευκολυνθεί η συμβολική διαμαρτυρία.

Στις δύο το μεσημέρι, οι μεταλλωρύχοι θα λύσουν τον αποκλεισμό του παλιού δημαρχείου και θα μεταβούν στην Ολυμπιάδα για να συμπαρασταθούν σε συναδέλφους τους που εξακολουθούν να παραμένουν κλεισμένοι μέσα στις στοές.

Αύριο το πρωί, οι μεταλλωρύχοι έχουν προγραμματίσει συγκεντρώσεις στις διασταυρώσεις Στρατωνίου – Ιερισσού και Γοματίου – Πλανών.

Διαβάστε επίσης:

Οι μεταλλωρύχοι απέκλεισαν το παλιό δημαρχείο Αρναίας

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ