Συναγερμός στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου: Οκτώ ασθενείς θετικοί στον κορονοϊό

Συναγερμός σήμανε σήμερα στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου, καθώς οκτώ ασθενείς βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό. Συγκεκριμένα, οι ασθενείς νοσηλεύονταν στον 1ο όροφο του Νοσοκομείου όπου βρίσκεται η Ορθοπεδική και η Χειρουργική Κλινική.

Σύμφωνα με το neakriti.gr, δύο από τους οκτώ ασθενείς, εισήχθησαν στην Κλινική Covid, ένας νοσηλεύεται σε ΜΕΘ, ενώ οι υπόλοιποι 5 που αντιμετωπίζουν ήπια συμπτώματα, και έχουν τεθεί σε καραντίνα στο σπίτι τους.

Μετά τον εντοπισμό των κρουσμάτων πραγματοποιήθηκε απολύμανση σε όλο τον πρώτο όροφο του Νοσοκομείου και όσοι ασθενείς νοσηλεύονταν στην Ορθοπεδική – Χειρουργική κλινική του 1ου ορόφου παραμένουν εκεί. Όσοι καινούργιοι ασθενείς έρχονται στο Νοσοκομείο για την Ορθοπεδική – Χειρουργική κλινική, θα μεταφέρονται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στον 2ο όροφο όπου βρίσκεται η Παθολογική.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή την ώρα νοσηλεύονται 8 άτομα συνολικά στην κλινική Covid του Νοσοκομείου Ρεθύμνου. Υπενθυμίζεται πως έχουν βρεθεί και δυο γιατροί θετικοί στην Ορθοπεδική Κλινική του Νοσοκομείου Ρεθύμνου. Από την ιχνηλάτηση των επαφών τους τέθηκαν σε προληπτική καραντίνα έξι άτομα. Πρόκειται για τρεις γιατρούς, δύο ορθοπεδικούς και έναν χειρουργό.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ