Συναγερμός στην Κρήτη: Πυροβολισμοί στο Γάζι Ηρακλείου – Τρεις τραυματίες

Συναγερμός έχει σημάνει στην Κρήτη, έπειτα από περιστατικό με πυροβολισμούς στην περιοχή του Γαζίου του Δήμου Μαλεβιζίου στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, από τους πυροβολισμούς υπάρχουν τρεις τραυματίες, μεταξύ των οποίων ένας αστυνομικός κι ένας πολίτης που βρέθηκε στα «διασταυρούμενα» πυρά.

Όλα φαίνεται να ξεκίνησαν όταν κλιμάκιο της ΕΛ.ΑΣ. παρακολουθούσε ύποπτο που βρίσκονταν σε τζιπ. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το τζιπ ήταν σταματημένο σε κόκκινο σηματοδότη και όταν ο οδηγός αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς άρχισε να πυροβολεί εναντίον τους. Οι αστυνομικοί φέρεται να ανταπέδωσαν τα πυρά, με τους μάρτυρες να αναφέρουν ότι επικράτησε πανικός.

Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστούν ένας 35χρονος αστυνομικός της ΟΠΚΕ, ο επιβαίνων στο τζιπ ηλικίας 36 ετών, ο οποίος και συνελήφθη, και ένας νέος που βρισκόταν σε παρακείμενη καφετέρια, ο οποίος φέρεται να έχει δεχτεί δύο πυροβολισμούς στα πόδια.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ προκειμένου να παραλάβουν τους τραυματίες και να τους μεταφέρουν στο εφημερεύον νοσοκομείο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, κανένας από τους τρεις δεν έχει τραυματιστεί σοβαρά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ