Συναγερμός στη ΔΟΥ Λαμίας – Υπάλληλος θετικός στον κορονοϊό

Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε υπάλληλος της ΔΟΥ Λαμίας με αποτέλεσμα η υπηρεσία να κλείσει το μεσημέρι της Τετάρτης. Σύμφωνα με το lamiareport.gr, πρόκειται για υπάλληλο που εμφάνισε ήπια συμπτώματα και έτσι έκανε rapid test το οποίο βγήκε θετικό. Άμεσα ειδοποίησε την υπηρεσία.

Όπως είναι γνωστό στο διάστημα των μέτρων κατά της διασποράς του ιού η ΔΟΥ λειτουργεί αυστηρά με ραντεβού για επείγουσες περιπτώσεις και ο συγκεκριμένος υπάλληλος δεν είχε επαφές με το κοινό. Δύο συνάδελφοί του που βρισκόντουσαν στον ίδιο χώρο έκαναν επίσης το τεστ και βγήκαν αρνητικοί, ενώ ομοίως αρνητικό βγήκε και το τεστ των άλλων υπαλλήλων που με δική τους πρωτοβουλία εξετάστηκαν για το αν νοσούν.

Ωστόσο τηρώντας το πρωτόκολλο τόσο ο υπάλληλος που νοσεί, όσο και οι άμεσες επαφές του, έχουν τεθεί σε καραντίνα, ενώ τα τεστ θα επαναληφθούν μετά από τρεις ημέρες για να αποκλειστεί η πιθανότητα μετάδοσης σε συναδέλφους.

Σχετικά με τη λειτουργία της ΔΟΥ, στο κτίριο έγινε απολύμανση, και θα λειτουργήσει κανονικά από σήμερα Πέμπτη και φυσικά μόνο με ραντεβού για εξυπηρέτηση επειγουσών υποθέσεων του κοινού.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ