Συναγερμός στα ΚΤΕΛ Κηφισού για ένα φίδι: Είχε τρυπώσει σε Ι.Χ., το έβγαλε άνδρας της ομάδας ΔΙΑΣ

Μία άνευ προηγούμενου περιπέτεια πέρασε το πρωί της Δευτέρας στα ΚΤΕΛ Κηφισού ένας οδηγός που αντιλήφθηκε ότι στη μηχανή του Ι.Χ. του είχε μπει ένα φίδι και χρειάστηκε η επέμβαση των ανδρών της ομάδας ΔΙΑΣ, προκειμένου αυτό να απομακρυνθεί. Συγκεκριμένα, ο άνδρας κατάλαβε ότι υπάρχει κάτι στο αυτοκίνητό του, όταν πλησίασε πολύ κοντά. Αρχικά πίστεψε πως αυτό που βρισκόταν στον προφυλακτήρα του Ι.Χ. του και εξείχε ήταν σχοινί, αλλά όταν έφθασε σε απόσταση αναπνοής είδε πως πρόκειται για φίδι.

Όσο για το πώς βρέθηκε το φίδι στο αυτοκίνητό του, ούτε ο ίδιος ο οδηγός ξέρει, αν και υποθέτει, βάσει των όσων δήλωσε στο Mega. «Είχα πάει για κάποιες δουλειές που είχα στη Λούτσα και γυρνώντας πάλι για κάποιες δουλειές στα ΚΤΕΛ Κηφισού. Την ώρα που έφθασα στα ΚΤΕΛ πάρκαρα και όταν ήταν για να φύγω και πήγαινα προς το αυτοκίνητο το είδα μπροστά μου», δήλωσε ο οδηγός του αυτοκινήτου. «Πήγα κοντά να δω τι είναι. Στην αρχή νόμιζα ότι είναι κάποιο σχοινί ή κάτι τέτοιο και την ώρα που πήγα κοντά για να το βγάλω με το πόδι μου, εκείνη την ώρα κουνήθηκε. Αμέσως πήρα την Πυροσβεστική τηλέφωνο και μετά ήρθαν τα παιδιά της ΔΙΑΣ και έκαναν ό,τι μπορούσαν», συμπλήρωσε ο οδηγός. «Μιλήσαμε και με τη φιλοζωική, στείλαμε κάποιες φωτογραφίες, μας είπαν ότι είναι ακίνδυνο για τον άνθρωπο και ο αστυνομικός το έβγαλε».

Όσο για το πού κατέληξε το φίδι; Το απόγευμα η φιλοζωική Anima που το παρέλαβε από την αστυνομία, το μέτεφερε στο φυσικό του περιβάλλον στην Πεντέλη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ