Συναγερμός για την εξαφάνιση 46χρονου από τη Θεσπρωτία – ΦΩΤΟ

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές για την εξαφάνιση 46χρονου από τη Θεσπρωτία. Τα ίχνη του χάθηκαν στις 15 Αυγούστου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του “Χαμόγελου του Παιδιού”:

“Στις 15/8/2021 το μεσημέρι, εξαφανίστηκε από την περιοχή Φιλιάτες Θεσπρωτίας, ο  Μπέκιος Λάμπρος, 46 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Μπέκιου Λάμπρου στις 19/8/2021  και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου κατόπιν αιτήματος των οικείων του καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Μπέκιος Λάμπρος έχει ύψος 1,78 μ., είναι εύσωμος, έχει μαύρα μαλλιά και πράσινα μάτια. Φορούσε μπλε σκούρα βερμούδα, μαύρη μπλούζα και μαύρα αθλητικά παπούτσια μάρκας Nike. Έφυγε με το όχημά του, μάρκας Hyundai, πράσινου χρώματος, με πινακίδα αριθμού κυκλοφορίας ΧΕΖ8801.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-apple¨”.

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ