Συναγερμό προκάλεσαν αναφορές για οσμή αερίου σε περιοχές της Αττικής – Τι προέκυψε από τους ελέγχους

Αναστάτωση επικράτησε το πρωί της Τρίτης (16/5) εξαιτίας αναφορών πολιτών για έντονη οσμή αερίου σε περιοχές της Αττικής.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχτηκε κλήσεις από πολίτες, που ανέφεραν ότι αναδυόταν έντονη οσμή αερίου στις περιοχές της Καλλιθέας, του Γαλατσίου και της Νέας Ιωνίας. Κλιμάκια της Πυροσβεστικής μετέβησαν στις παραπάνω περιοχές και πραγματοποίησαν ελέγχους, χωρίς να διαπιστώσουν κάτι ύποπτο.

Ανακοίνωση για το θέμα εξέδωσε και η Εταιρεία Διανομής Αερίου Αττικής, σημειώνοντας ότι από τους έως τώρα ελέγχους διαπιστώνεται ότι η οσμή δεν σχετίζεται με το Δίκτυο Διανομής φυσικού αερίου. Μετά την ολοκλήρωση των ελέγχων θα υπάρξει και νέα ανακοίνωση.

«Σε συνέχεια αναφορών που δέχθηκε το Κέντρο Άμεσης Επέμβασης της Εταιρείας για οσμή σε περιοχές του Ν. Αττικής, η Εταιρεία Διανομής Αερίου Αττικής (ΕΔΑ ΑΤΤΙΚΗΣ) ενημερώνει ότι, από τους μέχρι τώρα ελέγχους και επεμβάσεις που έχουν πραγματοποιηθεί από το εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό, διαπιστώνεται ότι η οσμή δεν σχετίζεται με το Δίκτυο Διανομής φυσικού αερίου.
Περαιτέρω ανακοινώσεις θα ακολουθήσουν μετά την ολοκλήρωση των ελέγχων», επισημαίνεται στην ανακοίνωση της Εταιρείας Διανομής Αερίου Αττικής.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ