Συμμορία διαρρηκτών στοχεύει τους ποδοσφαιριστές; – Τι άρπαξαν από το σπίτι του Ματιέ Βαλμπουενά

Οι “ποντικοί” που εισέβαλαν στην πολυτελή μονοκατοικία  του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Ματιέ Βαλμπουενά, έβαλαν στο μάτι τα κοσμήματα αλλά και την …γκαρνταρόμπα του. Όπως πρώτο αποκάλυψε από χθες το enikos.gr,ο Γάλλος διεθνής μεσοεπιθετικός διαπίστωσε ο ίδιος τη διάρρηξη όταν επέστρεψε στο σπίτι του στην οδό Ηλιού στη Βουλιαγμένη στις πέντε και μισή το απόγευμα του Σαββάτου. Πληροφορίες του enikos.gr αναφέρουν ότι οι δράστες, που μπήκαν στην μονοκατοικία από παράθυρο του ισογείου, εκτός από χρήματα πήραν τρία πανάκριβα ρολόγια, δύο τσάντες επώνυμων οίκων αλλά και δύο ζευγάρια παπούτσια πολύ γνωστής φίρμας!

Είναι η δεύτερη διάρρηξη σε σπίτι ποδοσφαιριστή της Super league στα νότια προάστια μέσα σε μια εβδομάδα καθώς προηγήθηκε αυτή στην πολυτελή κατοικία του παίκτη του Παναθηναϊκού, Φεντερίκο Μακέντα στη Βούλα από τον οποίο άρπαξαν 1500€ και κοσμήματα.

Μακέντα

Η συμμορία του 2019

Αυτό έχει βάλει σε υποψίες τους αστυνομικούς της ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής οι οποίοι ερευνούν την περίπτωση να βρίσκονται μπροστά σε συμμορία διαρρηκτών που πραγματοποιεί στοχευμένες επιθέσεις γνωρίζοντας από πριν ότι οι ένοικοι των σπιτιών στα οποία “μπουκάρουν” είναι γνωστοί ποδοσφαιριστές.

Αυτό άλλωστε δείχνει και η προηγούμενη εμπειρία τους από το καλοκαίρι του 2019 όταν είχαν γίνει διαρρήξεις στην ίδια περιοχή σε βάρος οκτώ ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ.Η συμμορία εκείνη αποτελείτο από πέντε Αλβανούς κακοποιούς, ανάμεσα τους και μια γυναίκα, οι οποίοι συνελήφθησαν αφού πρώτα είχαν αρπάξει από τα σπίτια εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ και κοσμήματα.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ