Συλλήψεις στο λιμάνι Ηγουμενίτσας

Συλλήψεις στο λιμάνι Ηγουμενίτσας

Σε τέσσερις συλλήψεις προχώρησαν οι άνδρες του Λιμενικού Σώματος Ηγουμενίτσας, κατά τη χθεσινή ημέρα, για επίδειξη πλαστών διαβατηρίων, ενώ σε μία περίπτωση ο συλληφθείς δεν είχε στην κατοχή του κανένα επίσημο έγγραφο.

Το πρώτο περιστατικό συνέβη χθες το βράδυ, όταν και συνελήφθη, εντός του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από άνδρες του λιμενικού, ένας αλλοδαπός που δεν είχε μαζί του ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.

Το ίδιο βράδυ συνελήφθη, στον ίδιο χώρο, από προσωπικό του γραφείου Ασφάλειας της Λιμενικής Αρχής Ηγουμενίτσας, ένας αλλοδαπός διότι κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.

Επίσης συνελήφθη ένας 56χρονος αλλοδαπός, οδηγός Ι.Χ. αυτοκινήτου, διότι διαπιστώθηκε ότι μετέφερε μία αλλοδαπή με τα δύο ανήλικα τέκνα της, η οποία κατείχε και επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Προανακρίσεις, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργούνται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, ενώ κατασχέθηκαν τα ανωτέρω πλαστά έγγραφα και το όχημα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ