Συλλήψεις μελών της Χρυσής Αυγής

Συλλήψεις μελών της Χρυσής Αυγής

Στο αυτόφωρο θα οδηγηθούν οι τέσσερις συλληφθέντες, ηλικίας 31, 43, 39 και 64 ετών, που κατηγορούνται κατά περίπτωση, για κατοχή οπλισμού, πυρομαχικών και αφορολόγητου καπνού.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης πληροφοριών που είχε η αστυνομία, σύμφωνα με τις οποίες άτομα, που ανήκουν στη Χρυσή Αυγή κατείχαν όπλα και πυρομαχικά, έγιναν έρευνες στα σπίτια τους στην Πάτρα, παρουσία εισαγγελέα.

Σύμφωνα με την αστυνομία στο σπίτι του 31χρονου βρέθηκαν ένα αεροβόλο πιστόλι και 24 αβολίδωτα φυσίγγια, δύο σιδερένια ρόπαλα συνδεδεμένα με αλυσίδα, ένα ξύλινο ρόπαλο και ένα ξύλινο κλομπ, τέσσερις υφασμάτινες επικαλαμίδες και ένα γιλέκο με διάφορες θήκες- υποδοχές.

Στο σπίτι του 39χρονου και του 64χρονου βρέθηκαν ένα κυνηγετικό όπλο, ένα σπαθί τύπου «σαμουράι», μία κροτίδα και μαχαίρια, δύο εγχειρίδια συγκεκριμένου πολιτικού κόμματος και μία αυτοκόλλητη ετικέτα με το σήμα του ιδίου κόμματος, δύο αμπούλες αερίου για αεροβόλο όπλο, 25 κυνηγετικά φυσίγγια, 151 μεταλλικά σφαιρίδια αεροβόλου όπλου και μια δερμάτινη θήκη πυροβόλου όπλου

Στο σπίτι του 43χρονου βρέθηκαν 1.183 γραμμάρια αφορολόγητου καπνού και ένα ξύλινο ρόπαλο.

Επίσης, σύμφωνα με την αστυνομία, έγιναν έρευνες σε άλλα τέσσερα σπίτια στην Πάτρα, χωρίς να βρεθεί κάτι παράνομο.

Πηγή: AΠΕ-ΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ